Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokorio Kinu

Veliki uspjeh hrvatskog borca, publiku u Kini oduševio Thompsonovom pjesmom

Bruno Ninčević
Foto: VL
02.09.2018.
u 07:00

- Ovo je za mene poseban uspjeh. Drago mi je zbog nastupa u Kini i zbog toga što sam branio boje Hrvatske na pravi način

Još jedan veliki uspjeh stiže iz borilačkih sportova. Bruno Ninčević, iz splitskog Pit Bulla na iznimno jakoj priredbi u kineskom Shenzenu u organizaciji Faith Fight, u K1 meču (kategorija do 81 kg) svladao je domaćeg borca Yang Zhanwanga jednoglasnom odlukom sudaca. Ninčević je dominirao u borbi, a publiku u dvorani oduševio je njegov impresivni izlazak u ring uz glazbenu podlogu "Dolazak Hrvata" Marko Perkovića Thompsona. Nakon veličanstvenog trijumfa Ninčević se bacio u zagrljaj svom treneru Toniju Ćatipoviću.

- Ovo je za mene poseban uspjeh. Drago mi je zbog nastupa u Kini i zbog toga što sam branio boje Hrvatske na pravi način. Ovo je veliki iskustvo za mene, poticaj za dalje, potvrda da se mi iz Pit Bula možemo nositi s najboljim borcima na svijetu. Vjerujem da sam ovom pobjedom otvorio vrata i drugim borcima iz mog kluba i Lijepe naše - kazao je Ninčević.

S nestrpljenjem su vijesti iz Kine čekali u Pit Bullu predvođeni trenerima Markom Žajom, Gordanom Vatavukom i Lukom Tomićem.

- Sretni smo zbog Bruna, zbog njegovog trenera Tonija Ćatipovića, koji je iz kuta sjajno vodio Bruna do velike pobjede. Ponosni smo na njih, ali i na klub, ovo nam je još jedna potvrda kvalitetnog rada - rekao je Žaja.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
08:09 02.09.2018.

Svski izlazak uz Thompsonovu pjesmu daje ti prednost od min. 20 % osim ako za protivnika imaš borca iz svrbije tad je prednost 50 % 😂

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:14 02.09.2018.

sada očekujem oštru osudu od strane Pupovca, Teršelićke, Mrak Sataraš, LGBT, samostalnog i nezavisnog Bojana Thule Glavaševića…. Neće me iznenaditi ako ovo bude tema na prvom zasjedanju Sabora koju će potaknuti Stazić i Beus Richemberg čija stranka zajedno sa Mrak Sataraš ima manje članova od njihovog kluba zastupnika.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:02 02.09.2018.

Bravo, ali pripazi da te Torcida ne posalje na neku utakmicu svojim gazdama u Bg. Onda "Just say NO!"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije