Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvali se

U detalj: DC korak po korak objasnio kako je nokautirao Miočića

Cormier
Foto: Screenshot
1/2
29.08.2018.
u 16:43

“U meču je bio taktički plan usporiti svog protivnika, a to sam htio učiniti s mnogo udaraca nogama”, objašnjava Cormier.

Od teškog poraza Stipe Miočića na UFC-u 226 prošlo je mjesec i pol dana, a Daniel Cormier i dalje uživa u trijumfu koji mu je donio status dvostrukog UFC prvaka.

Pa ne prođe tjedan, pa čak i dan, da DC ne gostuje na nekoj televiziji, u nekom šou ili u nekom popularnom podcastu. Proteklog vikenda su ga američki gledatelji gledali u popularnom šou “Live with Kelly and Ryan”.

U emisiji je govorio o tome kako je biti dvostruki prvak, ali je progovorio i u budućnosti u elitnoj promociji. I dalje ponavlja da bi volio braniti svoj pojas u poluteškoj kategoriji, iako je plan meča protiv Mauricija “Shoguna” Rue upropašten teškim porazom bivšeg prvaka u nedavnom meču protiv Anthonyja Smitha, piše Fight Site.

Ideja da se u veljači sučeli s bivšim UFC prvakom u teškoj kategoriji, a donedavnim WWE univerzalnim šampionom Brockom Lesnarom, je i dalje aktivna i dojam je da je stvar više-manje dogovorena.

>>Pogledajte kako je Cormier demonstrirao borbu s Miočićem

U jednom trenutku Cormier je zamoljen objasniti kako je pobijedio nepobjedivog. Tu mislimo na Stipu Miočića koji je uspješno riješio zadatke poput Juniora Dos Santosa, Fabricija Werduma, Francisa Ngannoua, ali je poražen prekidom od dojučerašnjeg poluteškaša.

DC se rado prihvatio zadatka, te je korak po korak objasnio kako je zapravo nokautirao američko-hrvatskog borca.

“U meču je bio taktički plan usporiti svog protivnika, a to sam htio učiniti s mnogo udaraca nogama”, objašnjava Cormier.

“Obično ljudi udaraju u bedro, ali ja sam gađao list i gležanj kako bi ti dijelovi otekli i tako ga usporili…”, dodaje DC.

“Slomio sam svoju desnu ruku na njegovoj glavi. Ideja je bila da ga udarim desnicom direktno u bradu. Ako te ovdje pogodim,  nećeš više moći voditi ovaj šou”, objašnjava Cormier na voditelju i šali se.

Zaključno je objasnio kako je stigao do finiša:

“Ono što se dogodilo jest da je moj protivnik me uhvatio ispod pazuha. Ali onda sam ja okrenuo situaciju što te dovodi do pozicije da ga možeš čisto udariti…”

Ključne riječi

Komentara 4

KA
Karloho
19:19 29.08.2018.

Prije toga je Miočiću zabio prste u oko,za svaki slučaj ...

Avatar babas
babas
22:19 29.08.2018.

Budimo realni,DC je veliki šampion i uživa u svojoj zasluženoj pobjedi nad Stipom. Nema mu se što zamjeriti i Stipe bi tako demonstrirao da je on dobio. Jedino što se očekuje od DCa je da da revanš Stipi.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:53 29.08.2018.

Bio mi je drag al sad mi se malo ogadio ne zbog pobjede protiv Stipe nego bi trebao izbjegavat ove stvari a tu je Stipe najveći !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije