Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUBOTA U CIBONI

Veliki preokret! Hrgović dva dana uoči borbe doznao iznenađujuće vijesti

Filip Hrgović
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/5
06.12.2018.
u 20:02

- Nisam morao dvaput razmišljati kada sam dobio ovu ponudu. Hrgović me ne brine. U sjajnoj sam formi, a on nije pa zašto bih se brinuo - rekao je 39-godišnji Amerikanac

Velika promjena uoči borbe Filipa Hrgovića u subotu u Ciboni - naš boksač neće se boriti protiv Ekvadorca Ytala Peree već će mu protivnik biti Amerikanac Kevin ‘Kingpin’ Johnson.

- Nisam morao dvaput razmišljati kada sam dobio ovu ponudu. Hrgović me ne brine. U sjajnoj sam formi, a on nije pa zašto bih se brinuo - rekao je 39-godišnji Amerikanac i dodao:

- Hrgović se spremao za drugačiju borbu i tko zna što će se dogoditi kada se sretnemo na sredini ringa. Nokautirat ću ga ako mi se pruži prilika.

Promotor Nisse Sauerland je izjavio:

- Za Filipa nije dobro što mijenja protivnika ovako kasno. No, nismo imali drugog izbora s obzirom na okolnosti.

Perea je trebao u utorak doći u Zagreb, no nije se pojavio. Strani mediji pišu da nije imao dokumente potrebne za putovanje.

>> Pogledajte nastup Thompsona na Hrgovićevu meču

Ključne riječi

Komentara 13

KO
kodifan
00:03 07.12.2018.

žalosno je koliko je sve ovo smiješno...namještaju de protivnici kako kome paše

HR
Hrabraja
21:30 06.12.2018.

hahaa, pa nek mu jos jednog dedu dofuraku. boks je nekada bio ozbiljan sport

Avatar cera
cera
22:49 06.12.2018.

Sljedeći okršaj bit će sa meksikancem 53 godišnjakom!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije