Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLO VRIJEME...

Veliki Marc Gasol završio NBA karijeru i blizu je povratka u Španjolsku

JPN, Olympische Sommerspiele Tokio 2021
EXPA/PIXSELL
15.09.2021.
u 23:45

Osvojio je jedan NBA prsten u karijeri (s Torontom), a kroz trinaest sezona u ligi ostvario je respektabilnu statistiku (preko 10.000 poena, 6000 skokova i 2900 asistencija).

Marc Gasol, 36-godišnji španjolski košarkaš, na sigurnom je putu povratka u domovinu.

Službeno je Memphis objavio da je otpustio Gasola koji se u tom klubu zadržao pet dana. Naime, ranije su LA Lakers poslali Gasola, uz izbor druge runde drafta i 250.000 američkih dolara prema Memphisu, dok su za to dobili prava na Wanga Zhelina.

Odmah su američki mediji naglasili da ni Memphis ni Gasol nisu za obnavljanje suradnje, jer je, podsjetimo, španjolski centar veliki dio NBA karijere proveo baš u tom klubu (od 2008. do 2019. godine).

Sada je Memphis službeno otpustio Gasola koji je spreman započeti ovu sezonu u nekom španjolskom klubu. Iako se nagađalo da bi Marc Gasol mogao i okončati košarkašku karijeru, izglednije je u ovom trenutku da će ponovno odjenuti dres ili Barcelone ili Girone.

Marc Gasol je osvojio jedan NBA prsten u karijeri (s Torontom), a kroz 13 sezona u ligi ostvario je respektabilnu statistiku (preko 10.000 poena, 6000 skokova i 2900 asistencija).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije