Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE SPREMNO

Velikan kupuje igrača Dinama, to će biti najveći transfer u povijesti Hrvatske!

Dani Olmo
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
24.05.2019.
u 10:32

Šefovi Milanu su spremni ponuditi 25 milijuna eura plus bonuse što bi bio najveći transfer u povijesti našeg nogometa. Za sada taj rekord drži Marko Pjaca za kojega je Juventus platio 23 milijuna eura.

Milan je tijekom finala Kupa između Dinama i Rijeke u Puli gledao Danija Olma i uskoro bi u Maksimir trebala stići ponuda za jednog od najboljih modrih igrača.

Rossoneri su spremni ponuditi 25 milijuna eura plus bonuse što bi bio najveći transfer u povijesti našeg nogometa. Za sada taj rekord drži Marko Pjaca za kojega je Juventus platio 23 milijuna eura.

Predstavnici Milana u jednom pulskom restoranu su se sastali s igračevim menadžerom Andyjem Barom.

- Mogu vam potvrditi da je za Olma zainteresirano mnogo klubova, a među njima je i Milan. Milan je veliki klub, a vidjet ćemo što će se uskoro dogoditi - rekao je Olmov menadžer za Sportske novosti.

Milan Olma prati više od godinu dana pa ih sigurno neće zasmetati ni to što Olmo u finalu Kupa nije iskoristio jedanaesterac. Talijanski klub sada želi dovršiti posao i realizirati transfer.

No, u Maksimir bi moglo stići još ponuda za mladog španjolskog reprezentativca. Spominje se i Borussia Dortmund koja bi ga rado vidjela u žutom dresu...

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
11:05 24.05.2019.

Olmo bi trebao otići za 40 milijuna eura. Ali za manje od 30 nikako. Šta je Dinamo neki provincijski klubić, a Olmo nije jedan od najperspektivnijih mladih igrača u Europi? Iako volio bi da ostane još jednu sezonu i odvede Dinamo u Ligu prvaka pa se ponovi ova sezona samo na višem nivou pa neka ode kao car u rekordnom transferu. Zaslužio je.

PI
pinkec
17:42 24.05.2019.

Da, nakon još jedne uspješne LP, može dobiti puno više!

MA
Marsijanac
18:50 24.05.2019.

25 milijuna je premalo a odlazak u Italiju bila bi teska pogreska. Italija je groblje nogometasa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije