Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema ekipu za sljedeću sezonu

Velika zvijezda formule 1 otkrila kako mu djevojka pomaže nositi se sa stresom

Instagram screenshot
26.09.2022.
u 21:45

Ricciardova partnerica Berger je ambiciozna glumica i kći bivše zvijezde F1 Gerharda Bergera koji je ostvario 10 pobjeda u formuli 1, dok je Australac pobjeđivao osam puta.

Jedan od najpoznatijih vozača formule 1 i ljubitelj navijača Australac Daniel Ricciardo (33) trenutno je u velikim problemima.

Ricciardo ima jednu od najlošijih sezona u posljednjih nekoliko godina, a trenutno je na 14. mjestu ukupnog poretka vozača. Ono što ga još više zabrinjava je da nema ekipu za sljedeću sezonu jer McLaren, njegova sadašnja ekipa, ne želi nastaviti suradnju. Umjesto njega sljedeće će sezone za njih voziti mladi Oscar Piastri.

U ovom stresnom razdoblju Ricciardu najviše pomaže njegova atraktivna djevojka Heidi Berger, kako je otkrio u Fitzy and Wippa Podcastu

Upitali su ga tamo je li zaljubljen, a on je odgovorio:

- Da, prijatelju, zaljubljen sam! Ide mi dobro i imam trenutno ravnotežu u životu. Mislim da ljubav eliminira stres, da apsolutno! - priznao je.

- Želim se utrkivati, želim biti na gridu sljedeće sezone, ali ne vidim sljedeću godinu kao sve ili ništa. Ali 2024. oko nje se trebam brinuti. Da, još nemam ugovor, a hoće li se on dogoditi ne znam. Ovo bi mogla biti godina pauze čak, ali 2024... - zabrinuto je rekao Ricciardo.

Ricciardova partnerica Berger je ambiciozna glumica i kći bivše zvijezde F1 Gerharda Bergera koji je ostvario 10 pobjeda u formuli 1, dok je Australac pobjeđivao osam puta. Berger je vozio za Ferrari, a Ricciardo je priznao da mu je bio jedan od idola dok je bio mlađi.

- Smiješno je, razgovaram o tome s njim. I dalje ide na dosta utrka, još uvijek ga zanima sport i u njemu je. Bilo koji bivši sportaš, svatko tko je to prošao - jednostavno volim razgovarati s njima i steći znanje i uvid kroz njihovo iskustvo, toliko je mudrosti u njima.

Sljedeća utrka Svjetskog prvenstva formule 1 vozi se nadolazećeg vikenda u Singapuru, gdje će Ricciardo imati novu priliku osvojiti bodove.

>> Pogledajte i video: Hrvatski navijači u Beču 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije