Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastavi za Superkup

Velika zvijezda Dinama na klupi, Valdas dvoji između Biuka i Sahitija

Derbi Dinama i Hajduka u zadnjem kolu HNL-a
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
09.07.2022.
u 10:30

Trener Dinama Čačić u ovako jakoj utakmici ipak ne želi krenuti s Drmićem i Petkovićem zajedno u prvih 11

Pogledamo li sastave za večerašnju utakmicu Dinama i Hajduka u Superkupu (20 sati, Maxsport 1) nesumnjivo nam slijedi spektakl. Jer, Dinamo i Hajduk zaista imaju pregršt vrhunskih igrača, a mnoga super jaka imena ostat će i na klupi. Kao primjerice napadačka zvijezda Josip Drmić, ovoljetno pojačanje plavih koje će svoju šansu u derbiju ipak čekati s klupe, pošto Čačić ne želi igrati super ofenzivno s Drmićem i Petkovićem zajedno u prvih 11.

Dinamov sastav za derbi trebao bi izgledati ovako (4-2-3-1): Livaković - Ristovski, Theophile, Lauritsen, Ljubičić - Mišić, Ademi - Špikić, Ivanušec, Oršić - Petković.

Foto: Zajednica poduzetnika i obrtnika

Jedino iznenađenje je Ljubičić na lijevom beku, no očito je Bočkaj nedovoljno pripremljen, uostalom trener Dinama i sam je rekao da je Bočkaj na pripreme stigao s nekoliko kilograma viška. Ljubičić je u posljednjoj pripremnoj utakmici plavih bio odličan na toj poziciji, pa je gotovo sigurno da će Čačić i ovaj put "žrtvovati" veznjaka plavih.

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas najavio je da će napasti Dinamo u Maksimiru, a to će učiniti sa sljedećim sastavom (4-1-3-2): L. Kalinić - Mikanović, Borevković, Elez, Melnjak - Fossati - Grgić, Krovinović, Sahiti - Livaja, N. Kalinić.

Foto: Zajednica poduzetnika i obrtnika

Dambrauskasova mala dvojba je kome dati prednost u prvih 11, Sahitiju ili Biuku, no vjerojatno će se odlučiti na Sahitija.
Što se tiče ozljeda, Hajduk nema baš nikakvih problema, dok će plavima nedostajati Josip i Boško Šutalo, te Emreli i Bulat.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar von Šoštarić
von Šoštarić
16:48 09.07.2022.

Ja ne vjerujem da je ovo prva postava za tekmu..jednostavno ne vjerujem..ako Čačić ne zaigra sa Drmićem u napadu storpedirat ga odmah..Štefulj je odlično odigrao lijevog beka na pripremama,a ovdje se Ljubičić koji je osvježenje u veznom redu gura na tu poziciju??pa bolje onda bez Ivanušeca pa čak i bez Oršića.Drmić,Petković,Emreli garantirano najjači napad..Mišić,LJubičić,Ademi veza,Štefulj,Lauritsen,THeophile(Šutalo1,2),Ristovski obrana.Razvaljivanje na najjače..

ST
stefj
13:31 09.07.2022.

Obrana je u ovom slučaju i kod Dinama i kod Hajduka lošiji dio, tako da bi utakmica mogla biti interesantna. S time da Petković kao čista špica nije nešto, sigurno bi bilo bolje da je Drmić umjesto Špikića...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije