Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
košarkaši zaplesali

Tisuće ljudi dočekale cibose velikim slavljem na Trgu

cibona
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/21
29.04.2014.
u 21:53

Cibonaše je na Trgu bana Jelačića dočekala masa Zagrepčana kako bi zajedno proslavili titulu pobjednika ABA lige

Nakon osvajanja ABA lige slavlje Cibone nije ni blizu završetka. Kao što je i bilo najavljeno, u 20 sati Cibonaši su stigli na zagrebački Trg bana Jelačića na kojem ih je dočekala masa Zagrepčana.

Na veliko slavlje šampioni su stigli u starinskom tramvaju, a na Trgu glazbom će ih zabavljati Baruni, Sandra Bagarić, Novi fosili i Sanja Doležal.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

I zagrebački gradonačelnik Milan Bandić došao je pozdraviti pobjednike, obećavši da će im pomoći da im se što prije isplatre plaće.

- Dečki su odradili svoje, a sada ja moram odraditi svoje. Dečki moraju dobiti svoje plaće odnosno sve što pobjednici zaslužuju - rekao je Bandić.

>>Pogledajte doček cibonaša: Šarić predvodio navijanje i palio bengalke

Komentara 5

VI
vibrator
08:11 30.04.2014.

Sandra Bagarić??????? pa ovo su dečki od 20-tak godina. aj još kužim Nove fosile, to je štih Cibone, Baruni-možda, kaj nema neki rock bend, nešto urbano, dobro s obzirom na organizatora, jasno je da mora biti neka seljačija u pitanju. Bravo Cibosi, vidimo se večeras u Draženovom domu.

Avatar comandante
comandante
09:47 30.04.2014.

samo mi objasnite tko je donio odluku o proslavi sinoc, noc prije vazne tekme, po kisi,zar se nije moglo nesto organizirati nakon Zadra i pustiti decke da se odmore i pripreme za tekmu.Zar su Bandicev i Lovricev populizam i ulizivanje potencijalnim biracima ispred Cibone, neozbiljno za tako jedan veliki klub koji sada vode ............... , necu reci jer cu biti blokiran!!!!

AR
arjavas
09:58 30.04.2014.

Dobro je da se košarci vrača popularnost , ali ovaj doček je čisti demoagoško-politički igrokaz M. Bandića. Osvajanje ove regionalne lige je uspjeh , ali to takmičenje je druga europska liga i ustvari je u rangu osvajanja prvenstva nekadašnje SFRJ.e SFRJ. Hrvatski klubovi su to prvenstvo osvajali kao od šale . Nažalost danas hrvatski klubovi nemaju što tražiti u europskoj ligi , a u kojoj su nekad bili neprikosnoveni . Da je Cibona osvojila EU ligu , velika fešta bi bila opravdana , ovako je to samo glumljenje nekog velikog uspjeha . Finaciranje Cibone bi trebalo biti sistemski rješeno i nebi smjelo ovisiti o volji jednog čovjek -Bandića , koji se ponaša kao da dijeli svoju lovu a ne građana grada Zagreba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije