Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARALI NAVIJAČE

Vejić: 'Nije dobro! Dosadna Hajdukova predstava, Karoglan mora odgovarati na neka pitanja'

Varaždin: Utakmica NK Varaždina i Hajduka u 24. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/26
25.02.2024.
u 10:30

"Jedino što je u prvom dijelu kod Hajduka izgledalo smisleno bio je Karoglanov outfit", rekao je legendarni kapetan Hajduk, Hrvoje Vejić, koji ih je još 2004/5. vodio do posljednjeg naslova prvaka Hrvatske

Bivši igrač i legenda Hajduka, Hrvoje Vejić (46), u posljednje vrijeme nudi poprilično kritične osvrte na igru i stanje u Hajduku. Povodom novog podbačaja bijelih u Varaždinu (1:1), putem Dalmatinskog portala uputio je opaske kako igračima, tako i treneru kluba s Poljuda.

"Mislav je kroz tjedan spominjao da je Diallo u dobroj formi, u pravom treningu, ali baš su njega Varaždinci najviše probijali u prvom dijelu, pogotovo Drožđek, koji je svaki put bio par metara ispred i radio konstantne probleme našem iskusnom beku", piše Vejić konstatirajući da je samo bod u Varaždinu kiks Hajduka, ali i da igrom više od toga nije zasluženo.

GALERIJA Hajduk ispustio bodove u Varaždinu! (1:1) VAR poništio gol Livaje i pokvario planove bijelih

Varaždin: Utakmica NK Varaždina i Hajduka u 24. kolu SuperSport HNL-a
1/26

"Činilo se da je to i bio plan domaćina, da puštaju da se Diallo podigne visoko, u situacijama kad bi se Livaja spustio po loptu, a Brekalo ušao u sredinu napada, baš kako je to u prošlim utakmicama puno bolje radio Hrgović. Kako je Diallo u fazi napada najblaže rečeno nedovoljno dobar za Hajduka, tako bi ga Drožđek samo poziciono popratio i uvijek bi imao prednost u kontri. Diallova dobra sprema je bila vidljiva u 23. minuti, kada je nakon 3-4 uzastopne kontre Varaždinaca i par dužih sprinteva u obranu, izgledao kao da će se srušiti svaki čas", opomenuo ga je bivši branič bijelih.

"Hajduk je dominirao u posjedu, ali to je bio posjed s bezbroj pasova između Lučića, Šarlije, Uremovića i Krovinovića, tako da smo gledali standardnu, dosadnu Hajdukovu predstavu. Jedino što je u prvom dijelu kod Hajduka izgledalo smisleno bio je Karoglanov outfit. Radilo se o lijepoj dugoj crnoj jakni do koljena, ispod koje se nalazila vestica s botunima u bež boji s matching hlačama, a sve je upotpunio sjajnim tenisicama poznatog branda kojeg nećemo ovdje reklamirati. Pao je i koji uzdah s tribine, ali nažalost ne zbog uzbudljive igre 'bijelih", piše Vejić pa zaključuje:

VEZANI ČLANCI:

"Nije dobro, jednostavno igramo sporo, tj. nedovoljno brzo za nešto više. S ovakvom igrom ćemo imati problema sa svakim protivnikom i nemamo puno razloga za optimizam. Izgubili smo dva boda, koja nismo smjeli izgubiti. I to se događa. Više brine loša igra koja se ponavlja u zadnjih nekoliko utakmica. Što se događa s momčadi? Imamo igrače koji su kvaliteta iznad 90 posto lige. Zašto to ne pokazuju? Karoglan kad odgovori na ova pitanja, stvari će sigurno krenuti nabolje."

Vejić je u Hajduku igrao sedam godine tijekom dva mandata. Ukupno je nastupio 205 puta i zabio 19 golova. U Hajdučkome dresu osvojio je dva naslova prvaka Hrvatske i dva Kupa. Svoju je momčad kao kapetan vodio do posljednjeg osvajanja naslova prvaka u sezoni 2004/5.

VIDEO Vatreni hajdukovci iz Rijeke objasnili zašto cijeli život navijaju za Bijele

Komentara 5

DU
Deleted user
11:46 25.02.2024.

Pored toga sta su prvaci svita po broju dosuđenih penala, jos jedan veliki uspjeh vjerojatno prvi u svijetu - najvise crvenih kartona u svitu dobivaju klubovi u hnl koji igraju protiv hajduga

SM
smatokov
13:03 25.02.2024.

Vejiću mišu makni se u rupu nebitan si. Netreba jos jedan takav koji misli da nesto zna, a pojna nema ni o životu dok sport koji si ti igrao nije Karloganu kao treneru ni do koljena. Nikada nisi imao odgovornostt , a misliš da imas pravo o svemu pisati. Zaboravi olovku i vrati se u rupu mišu jedan

ID
Ivo_didin
11:51 25.02.2024.

Sačekajte s pitanjima Karoglanu! Da ne pitate dva puta! Nakon Istre, Gorice i Lokomotive će biti još pitanja. Nakon Dinama, pitanja ionako postaju suvišna..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije