Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI VATRENI

Vedran Ćorluka objavom izazvao brojne reakcije: 'Nije mi lako ovo napisati...'

Svečani doček Vatrenih na Trgu bana Josipa Jelačića
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
01.04.2021.
u 10:15

Ćorluka nije naveo koji su mu daljnji planovi u karijeri

Bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka (35) nakon devet godina napušta Lokomotiv iz Moskve. Potvrdio je to na svom Instagram profilu.

"Draga crveno-zelena obitelji, nije mi lako ovo napisati, ali, nažalost, ovaj trenutak morao je doći. Želim vas obavijestiti da će po završetku sezone doći vrijeme za oproštaj. Želio bih vam zahvaliti na prekrasnih devet godina: od prvog dana kada ste me prihvatili i pokazali mi da je igranje za ovaj klub veliki privilegij", napisao je Ćorluka i dodao:

"Vaša ljubav i vaše poštovanje zauvijek će mi ostati u sjećanju. Naravno, zajedno smo imali loše sezone, ali bilo je i onih u kojima smo se zabavljali i slavili osvojene naslove do kasno u noć. Želim zahvaliti meni dragim ljudima, trenerima, suigračima i onima s kojima surađujem i radim rame uz rame devet godina, zbog njih će ovaj klub biti moja velika ljubav cijeli život, a Loko je zauvijek stekao svog pravog navijača. Sezona nije gotova, a mi ćemo je završiti što je bolje moguće."

Ćorlukina objava izazvala je puno reakcija na Instagramu, dobio je gotovo 15 tisuća lajkova i prenijeli su je brojni mediji. Ovaj branič nije naveo što planira dalje.

Podsjećamo, Ćorluka je u karijeri igrao za Dinamo, Inter iz Zaprešića, Manchester City, Tottenham, Bayer Leverkusen i Lokomotiv. Za hrvatsku reprezentaciju odigrao je 103 utakmice i oprostio se nakon osvojenog srebra u Rusiji.

>> Pogledajte i video o novom rekorderu Luki Modriću

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije