Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HARRY NAŠAO BOLJEG?

Vedran Ćorluka na izlaznim vratima Tottenhama

vedran ćorluka
pixsell
28.11.2011.
u 13:25

Navodno se Redknapp zainteresirao za Sportingova Joaoa Pereiru (27).

Vedran Ćorluka prošli je vikend proveo u Zagrebu i posjetio Fashion Week ne bi li vidio svoju djevojku manekenku Vedranu Linardić u ''akciji''. No Čarlijevi posjeti hrvatskoj metropoli nisu ništa novo, svako malo tu zaluta i nije to ništa čudno jer u Tottenhamu posljednjih mjeseci nije u udarnoj konkurenciji.

Spurse bi čak i mogao napustiti u siječnju jer je trener Harry Redknapp zamislio dovesti tri pojačanja od kojih bi jedno trebalo biti zamjena za hrvatskog reprezentativca. Navodno se radi o Sportingovu Joaou Pereiri (27) kojeg žele i Villarreal te PSG. Osim toga, na poziciji desnog braniča ispred Ćorluke status prvotimca dobio je Kyle Walker.

No naš se branič ne treba brinuti za budućnost jer su interes za njega pokazali neki engleski klubovi, između ostalih i Aston Villa.

Komentara 24

CP
copy paste
14:12 28.11.2011.

nije previše čudna odluka redknapa,jerbo svi mi znamo da čarli nije mašina za premiership.to je kvalitetan igrač kojemu je najveća i najizraženija karakteristika shvačanje i čitanje nogometne igre.on je izrazito inteligentan po tom pitanju.još jedan kvaliteta koju posjeduje je visina i korpulentnost,znaći snaga.u isto vrijeme to mu je i najveća mana u okruženju u kojem igra,jer nema dovoljno pokretljivosti da nadvlada one superluđake koji tamo igraju.oni pokraj njega idu ko supebrzi vlakovi.to je premiership i njemu se treba prilagoditi.ako nemožeš imaš italiju i francusku pa izvoli.nije to nikakva tragedija,jednostavno odeš tamo gdje će tvoje kvalitete doći do izražaja.nitko nije bogom dan za sve......

HR
hrvatin
14:20 28.11.2011.

Odlican igrac,ofenzivni bek koji igra dobro obranu i krene i u napad i to korisno(protiv turske je odlucio utakmicu).On je barem jedno pedeset puta korisniji od modrica i u tottenhamu i u reprezentaciji,a harry redknap je pokazao vise puta daa je tudum,najprije kod kranjcara a sada i kod corluke.Sto reci za trenera kojem igrac dva puta zaredom svojim golovima( i to kakvim) rijesi utakmicu,a on ga nakon toga posalje ne na klupu nego na tribine.

VA
Vatrenko
14:05 28.11.2011.

Sretno Vedrane! Imas kvalitetu za igranje u najjacim klubovima! Samo neka zdravlje sluzi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije