Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji TV

Mavrović: Sad sam svjestan da ne možeš biti prvak s makrobiotičkom prehranom

Željko Mavrović
Foto: Screenshot
1/5
18.04.2018.
u 14:35

Budite oči u oči sa Šakom sa Srednjaka, u 13 sati na Večernjakovoj televiziji.

Nakon nekih važnih događaja u hrvatskom boksu, u goste Večernjakovoj televiziji došao je bivši profesionalni europski prvak Željko Mavrović (49).

Popularni hrvatski Irokez, kojeg još uvijek krasi imidž iz borilačkih dana, danas je direktor svih reprezentacija u Hrvatskom boksačkom savezu i govorio je o mnogo zanimljivih tema.

Na samom početku govorio je o dva nadimka koja je imao, hrvatski Irokez i šaka sa Srednjaka.

– Oba nadimka obilježila su me i dragi su mi svaki na svoj način, rekao je Mavrović pa objasnio kako je nastala njegova frizura.

– Žena se igrala frizera i tako je nastala irokezica. Na kraju se uspostavilo da je to zanimljivo i dobro, postao sam prepoznatljiv po tome.

Mavrović je hvalio naše mlade boksače, a jednog je posebno spomenuo.

– Ante Verunica, njega moram spomenuti da ne zaboravim. Kad mu dođete u svlačionicu, niste sigurni što može napraviti, njegovi udarci nisu školovani, nisu pravilni, a onda dođe boksati protiv Talijana koji pripada samom vrhu i sjajno to odradi – rekao je Mavrović.

Odgovorio je i na pitanje je li moguće postati svjetski prvak s makrobiotskom prehranom.

– Danas s golemim iskustvom mogu reći da nije moguće biti svjetski prvak s makrobiotičkom prehranom. Treba ti cjelovita prehrana i to je bitno. Vrhunski sport je ''raubanje''.

– Prehrana je u mojem meču s Lennoxom Lewisom odigrala ulogu, mogu reći da mi je otupila oštricu.

Što mislite o Filipu Hrgoviću?

– Njegova desnica je sjajna i toliko snažna da može ugroziti svakog boksača na planetu. Međutim, on još uvijek ima neke nedostatke koje bi jači protivnici mogli iskoristiti. Posebno se tu misli na neke elemente u obrani i vođenju meča, a vjerujem da će njegov tim, koji je jako dobar, u sljedećim mjesecima poraditi na tome.

A što je još rekao legendarni Mavrović, pogledajte u videu.

 

Komentara 35

MA
Majur
14:30 18.04.2018.

Svaka tebi čast stari moj,borio si se sa srcem i to protiv tada najboljeg teškaša na svijetu.

DU
Deleted user
14:09 18.04.2018.

..poštovani mavroviću ono što ste vi pokušali sa prehranom je bilo samoubojstvo ili ludost, te uzalud bačen novac koji ste teško stekli..

SX
sudbina x
14:40 18.04.2018.

Dragi moj Željko nije se tvoja žena igrala samo s frizurom već i tvojom prehranom i mnogo čime drugim.....Zato si popušio u najvažnijem meću karijere i usprkos svemu krenuo u nekakvu avanturu sa zdravom hranom gdje si ponovo popušio..Sjećam se jednog teksta u novinama na početku tvoje karijere...Najviše volim grah koji skuha moja majka...Željkec da si se toga držal bio bi svjetski prvak ali se nažalost pojavila jedna Jelena koja ti je to onemogućila...Njoj zahvali za sve neuspjehe...PS. ostavi se filozofiranja i pojednostavi svoj način komunikacije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije