Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo je napeto

Hrvatski kup: Prvoligaši se dobro namučili za prolazak, Hajduk saznao idućeg protivnika u osmini finala

1/16 finala Supersport hrvatskog nogometnog kupa: NK Papuk Orahovica - NK Osijek
Davor Javorovic/PIXSELL
18.10.2022.
u 17:25

Napeto je bilo u ogledu drugoligaša i prvoligaša, Gorica je opasno visila.

Nogometaši Osijeka su prošli prvu prepreku u šesnaestini finala domaćeg kupa pobjedivši Papuk u Orahovici. Iako se činilo da će to biti lagan zadatak, morali su se bijelo-plavi dobro potruditi kako bi svladali borbene domaćine.

Jugović je doveo Osijek u vodstvo u 32. minuti, da bi pobjedu i prolazak potvrdio Beljo u drugoj minuti nadoknade. Gorica se još više mučila kod drugoligaša Dubrave jer je sve do 93. minute bilo 2:2, da bi onda prvoligaš nekako zabio i otišao u daljnju fazu natjecanja. Težak će biti zadatak pred Igorom Angelovskim u očuvanju prvoligaškom statusa. 

Mladost iz Ždralova danas je na svom terenu razbila Oriolik iz Oriovca 6:0 u 1/16 finala i tako izborila domaćinstvo protiv aktualnog osvajača Kupa Hajduka. Utakmica se igra 9. studenoga u Ždralovima. 

Slaven Belupo je protiv Solina morao igrati i produžetke. Nakon 90. minuta bilo je 1:1, a za domaće je u 89. zabio bivši igrač Gorice Sylvanus Nimely. No, u 100. minuti je za 2-1 zabio Krstanović za 'farmaceute' i donio im težak prolazak u osminu finala.

>> Policija trpa u maricu navijače Hajduka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije