Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PRIJENOSU

Vatrenog su kritizirali na televiziji, komentar legende uzburkao javnost: 'Igra zato što je Hrvat'

Zagreb: Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije u hotelu Sheraton
Luka Stanzl/PIXSELL
20.02.2024.
u 11:24

Smeta im zašto hrvatski reprezentativni veznjak igra, a njihov ne. I to su se odlučili javno priznati

Ove subote u njemačkoj Bundesligi nogometaši Wolfsburga i dortmundske Borussije odigrali su 1:1. Svih 90 minuta za domaću momčad koju s klupe vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, odigrao je naš reprezentativac Lovro Majer

Ako je suditi po raznim komentarima koje je dobio na račun svoje izvedbe, Majer nije oduševio publiku na utakmici. Majer se u jednom trenutku našao u fokusu pažnje komentatora, kako na društvenim mrežama, tako i onih nešto stručnijih.

Javio se David Jarolim. Nešto stariji ljubitelji nogometa sjećaju ga se s početka stoljeća kada je nosio dresove Nürnberga i HSV-a, a prije toga kratko i minhenskog Bayerna. Jarolim danas radi kao stručni komentator jedne televizije u svojoj domovini, Češkoj.

Česima zapravo, smeta što na Majerovoj poziciji desnog krila nije igrao njihov igrač Vaclav Cerny.

"Zašto Majer mora igrati na desnom krilu, a klasični je veznjak? Zbog toga Cerny ima manju minutažu a statistički su skoro izjednačeni", upitao je voditelj.

"Zato što je Hrvat i zato što je koštao 30 milijuna eura. Zbog toga je tu Niko Kovač", rekao je Jarolim.

Česima dakle, očito smeta što Kovač umjesto Cernyja favorizira Majera.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije