Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU ZADOVOLJNI

Vatreni zbog svog poteza na udaru navijača: 'Ovo je poprilično bizarno'

Mile Škorić
Foto: Goran Kovacic/pixsell
15.12.2019.
u 14:14

"Poprilično bizaran izbor našeg kapetana za najboljeg igrača HNL-a... Nejasno je kako svoje mjesto na popisu nisu našli (barem) Marić kao najbolji strijelac lige i Majstorović kao ponajbolji stoper lige ove polusezone", navode na Facebook stranici Bijelo-plava birtija gdje se okupljaju navijači Osijeka.

Kapetan Osijeka Mile Škorić izazvao je reakcije navijača kluba s Drave svojim izborom najboljeg nogometaša HNL-a.

Ovaj je vatreni, koji je za Hrvatsku debitirao još 2017. godine, sve glasove dao igračima Dinama. Na pet mogućih mjesta stavio je Brunu Petkovića, Dominika Livakovića, Danija Olma, Arijana Ademija i Dinu Perića.

"Poprilično bizaran izbor našeg kapetana za najboljeg igrača HNL-a... Nejasno je kako svoje mjesto na popisu nisu našli (barem) Marić kao najbolji strijelac lige i Majstorović kao ponajbolji stoper lige ove polusezone", navode na Facebook stranici Bijelo-plava birtija gdje se okupljaju navijači Osijeka.

A svoj je izbor Škorić objasnio u razgovoru za Tportal koji i organizira ovaj izbor.

- Bruno Petković igra u najstandardnijoj formi cijele godine. Prometnuo se i u standardnog hrvatskog reprezentativca i njegov je doprinos i u Dinamu i među vatrenima itekako značajan. Na drugom mjestu je Dominik Livaković. Po mom mišljenju, on je trenutno jedan od najboljih europskih vratara! Iznimno pouzdan, i svojom sigurnošću i obranama ulijeva maksimalno povjerenje suigračima. Šest bodova dajem Daniju Olmu. On uvijek može biti prevaga na terenu. Odlično je krenuo, u posljednje vrijeme kao da je ipak malo posustao, ali je svakako visoka klasa - rekao je Škorić i dodao:

- Četvrti u mom izboru je Arijan Ademi, uvijek standardno dobar i pouzdan, itekako koristan u sredini terena, podjednako dobar i obrambeno i napadački. I za kraj još jedan igrač Dinama – Dino Perić. Pravo otkriće s obzirom na to da donedavno nije bio standardan, a sada je već reprezentativac. Posebno mi je drago zbog njega jer je dijete Osijeka.

Danas je objavljen i izbork kapetana Hajduka Josipa Juranovića koji je na prvo mjesto stavio suigrača, Darka Nejašmića.

Ključne riječi

Komentara 4

RE
rene
17:23 15.12.2019.

ovaj glasuje realno i novinar napiše bizarno hahaha, a novinaru nije bizarno što Juranović na 1 mjesto stavlja Nejašmića??? Nejašmić nije ništa više od solidnog mladog igrača (barem ne još) a s obzirom da igra u Ajduka teško će napridd hehehe .... toliko o novinarskim objektivnostima i bizarnostima

21
215794
15:45 15.12.2019.

Covjek se izjasnio sto misli i u cemu je problem glasanje bi trebalo biti manje vise tajno zar ne?

Avatar ivaandavorkovic
ivaandavorkovic
14:31 15.12.2019.

"bizarno" - hahahahahahahahaha! Ima samo jedna jedina stvarna bizarnost u tom kontekstu. Koja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije