Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU ZADOVOLJNI
Povratak na članak

Vatreni zbog svog poteza na udaru navijača: 'Ovo je poprilično bizarno'

"Poprilično bizaran izbor našeg kapetana za najboljeg igrača HNL-a... Nejasno je kako svoje mjesto na popisu nisu našli (barem) Marić kao najbolji strijelac lige i Majstorović kao ponajbolji stoper lige ove polusezone", navode na Facebook stranici Bijelo-plava birtija gdje se okupljaju navijači Osijeka.

Komentari 4

RE
rene
17:23 15.12.2019.

ovaj glasuje realno i novinar napiše bizarno hahaha, a novinaru nije bizarno što Juranović na 1 mjesto stavlja Nejašmića??? Nejašmić nije ništa više od solidnog mladog igrača (barem ne još) a s obzirom da igra u Ajduka teško će napridd hehehe .... toliko o novinarskim objektivnostima i bizarnostima

VL
21
215794
15:45 15.12.2019.

Covjek se izjasnio sto misli i u cemu je problem glasanje bi trebalo biti manje vise tajno zar ne?

VL
Avatar ivaandavorkovic
ivaandavorkovic
14:31 15.12.2019.

"bizarno" - hahahahahahahahaha! Ima samo jedna jedina stvarna bizarnost u tom kontekstu. Koja?

VL
TO
Tomi0713
14:28 15.12.2019.

Covjek je realno glasao a vi problem stvarate

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.