Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vladimir Weiss

Vatreni su idealan suparnik, glumit će Makedonce

Slovačka Italija (1)
Pixsell
10.08.2010.
u 15:10

Slovačka reprezentacija bila je jedno od najvećih iznenađenja Svjetskog prvenstva, u skupini je kiksala u utakmici s Novim Zelandom, ali je šokantno izbacila svjetske prvake Talijane.

Slovake su zaustavili tek srebrni Nizozemci. Izbornik Vladimir Weiss najavio je dvoboj s Hrvatskom kao vrhunsku utakmicu.

– Hrvatska ima vrhunsku reprezentaciju, iako nije igrala na SP-u. Ta utakmica nam je idealna priprema za Makedoniju, koja igra slično kao Hrvatska.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
17:52 10.08.2010.

Slovenci su ekipa van World Cup-a!

OB
-obrisani-
17:28 10.08.2010.

Vatreni su idealan suparnik, glumit će Makedonce jer imaju tu vanka World Cup nekvalitetu da glume ekipe koje SP gledaju putem TV ekrana..

JU
juma
19:14 10.08.2010.

Slovaci su mi za razliku od slovenaca simpaticni, jer su skromni i nisu agresivni. Opet, izjaviti kako igramo slicno kao makedonci? Samo zbog ove izjave, zasluzio je da im utrpamo 5 komada....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije