Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAH DUGOGODIŠNJE SURADNJE

Vatreni se želi riješiti agenta koji ga je spasio od poroka: Našao mu je već zamjenu?

Zagreb: Trening Hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice sa Slovenijom
Marko Prpic/PIXSELL
12.04.2021.
u 15:52

Umjesto njega ondje je sada 'Epic Team'. A tko je to? Agencija koja se zove u stilu nadimka samog Brozovića jer je iza nje njegova obitelj. Zapravo, Brozovićeve bi usluge sada trebao pregovarati njegov otac

Nogometni kuloari već mjesecima bruje o prekidu dugogodišnje veze. Doduše, ovoga puta ne ljubavne, već poslovne, a u nekoliko navrata i egzistencijalne. Naime, hrvatski reprezentativan i veznjak Intera Marcelo Brozović želi raskid suradnje sa svojim agentom Miroslavom Bičanićem, bivšim nogometašem. 

POGLEDAJTE VIDEO: Modrićev rekord

Zanimljivo, upravo je Bičanić taj koji je Brozovića doveo u talijanskog velikana i to iz Dinama. Bilo je to 2015. kada je Brozović imao tek 22, a prijelazni rok samo što nije bio istekao. Brozović je prije toga igrao za Goricu i Lokomotivu, a od dolaska u Inter pokazao je svoj talent u nekoliko navrata. Ono što se na prvu čini blistavom karijerom igrača kraj čijeg imena na Transfermarktu stoji 40 milijuna eura, često to nije bilo. 

Turopoljac je poznat kao podosta osebujan karakter koji voli dobru zabavu koja ga je u nekoliko puta stavljala na naslovnice talijanskih i domaćih medija, ali ne po dobrome. Vožnja u pijanom stanju, sukobi s policijom i slično nisu bili nepoznanica 'Epic Brozu'. Srećom, uz njega je uvijek bio upravo Miroslav Bičanić. Agent koji je u njemu vidio kompletnog igrača, što je nekoliko puta naglašavao u javnosti, a uz to mu bio kao drugi otac. 

Ipak, i ovoj je sreći došao kraj. Brozović više ne želi suradnju s Bičanićem, ali mogao bi preračunati sam sebe. Naime, Brozović itekako ima ugovorne obveze prema Bičaniću, no ne samo prema njemu nego i njegovom partneru, superagentu Neliju Lucasu, a slučaj će po svemu sudeći završiti na međunarodnom sportskom sudu.  

- Nemam komentara na tu temu - kratko nam je na telefon rekao Bičanić, čije je ime već obrisano s Brozovićevog Transfermarkt profila. 

Umjesto njega ondje je sada 'Epic Team'. A tko je to? Agencija koja se zove u stilu nadimka samog Brozovića jer je iza nje njegova obitelj. Zapravo, Brozovićeve bi usluge sada trebao pregovarati njegov otac - Ivan. 

 

 

Brozović ima potpisan ugovor s 'rebrendiranim' Interom do 2022. godine, a navodno je odlučio u njemu ostati i dulje, samo što bi htio imati veća primanja od trenutačnih 3.5 milijuna eura godišnje. Bude li pak negdje ipak htio ići i dalje mu stoji odštetna klauzula od 60 milijuna eura. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije