Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOVO JE!

Izdržavanje kazne: Otkriveno kada se Mamić mora javiti sucu, može se i žaliti

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/2
12.04.2021.
u 12:17

Zoran Mamić, kao jedan od optuženih, dobio je kaznu zatvora u trajanju od četiri godine i osam mjeseci.

Zoran Mamić mora se 26. travnja javiti na zagrebački Županijski sud kako bi saznao kada se mora javiti na izdržavanje kazne.   

Pravomoćno je osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora. Kada mu sudac izvršenja kazne zatvora uruči rješenje, on na to ima pravo žalbe.

Nedavno je bio u BiH i Dubaiju jer kao netko tko je osuđen na kaznu manju od pet godina zatvora, nema nikakva ograničenja napuštanja zemlje.

Doduše, kada smo nazvali njegova odvjetnika Miju Goluba kako bismo provjerili ovu informaciju, kratko nam je rekao:

– Znam zašto zovete, ali nemam nikakva saznanja. Taj poziv dobiva moja stranka, a ne ja. Za sada nisam informiran – rekao je Golub.

Podsjetimo, Zoran Mamić je kao jedan od optuženih dobio kaznu zatvora u trajanju od četiri godine i osam mjeseci.

Sam je u nekoliko navrata naglasio kako se ne osjeća krivim te da je spreman odslužiti kaznu bude li to potrebno.

 

 

Ključne riječi

Komentara 46

LU
Ludwik
13:21 12.04.2021.

Nakon svih Zdravkovih objavljenih dokaza o sucima i "hrvatskom pravosuđu", presuda Mamićima ima vjerodostojnost i snagu dječjeg prdca.... Takvu presudu na europskom sudu poništiš i uz pomoć nepismenog odvjetnika!

NI
NikoCro
13:08 12.04.2021.

Da si pametan otisao bi negdje jer Mamici nisu radili nista drugacije nego li rade na tisuce obrtnika, pa kada se sredi stanje u pravosudju i kada se svi budu sudili jednako e onda neka sluze kaznu al ovako, tko im nije podoban i tko ih ne donira njega sude, cisto reketarenje od strane drzave

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
16:16 12.04.2021.

"gotovo je"!!! što je gotovo? Za dva tjedna gsopodin Mamić se mora javiti jednom sucu. To je za sada to. Gotovo je onda kada se je to dogodilo! U svemu mi je zanimljivo jedno. Odvjetnik gospodina Mamića nije o navedenom dobio nikakvo izvješće!! Mediji jesu? Spada li to u međuvremenu u pravosudnu proceduru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije