Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SJAJNOJ JE FORMI

Vatreni ne prestaje zabijati, srušio i momčad koja juriša na Ligu prvaka: 'Uživam u svakom trenutku'

TOP 100 fotografija u 2023. godini
Luka Stanzl/PIXSELL
12.02.2024.
u 18:00

Pogodak ovoga vikenda bio mu je već 12. u 29. utakmici ove sezone, prava je napadačka snaga kluba

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir postigao je pobjednički pogodak u 1:0 trijumfu Osasune nad Real Sociedadom u 24. kolu španjolskog prvenstva. Bio mu je to 12. pogodak u 29. utakmici ove sezone, a ubilježio je i dvije asistencije. Ugovor mu vrijedi do 2027., a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na pet milijuna eura.

– Bila je ovo sjajna i jako bitna pobjeda. Uspjeli smo pobijediti momčad koja je u osmini finala Lige prvaka – izjavio je 32-godišnji napadač za televiziju Movistar.

– Svidjelo mi se kako smo odigrali, dobro smo se branili i iskazali zajedništvo kada su nas pritiskali. Ovom pobjedom pokazali smo da smo prava ekipa. Uživam u ovom trenutku. Odigrao sam dobro neke utakmice, u nekima postigao i pogodak, pa vjerujem da ću na kraju uvidjeti da sam napravio dobre stvari za ekipu ove sezone – dodao je Budimir, koji je zabio glavom u 49. minuti nakon kornera. To mu je treći pogodak u posljednjih šest utakmica. Prošli mjesec je zatresao mreže Seville i Almerije.

Inače, momčad Ante Budimira trenutačno je na 11. mjestu prvoligaške ljestvice s 29 bodova.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
20:17 12.02.2024.

Čovjek zna igrati Samo u našoj vatrenoj vrsti ,zbog sustava igre, ne dolazi do izražaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije