Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČELA BITKA

Vatreni na "slatkim mukama" Hoće li karijeru nastaviti u Barceloni ili Chelseaju?

15.04.2022.
u 14:20

Ali, dok se zna da Barca sasvim sigurno neće stati na noge već ovog ljeta, Chelsea bi mogao ako jedan od brojnih zainteresiranih milijardera uistinu kupi klub.

Barcelona ovog ljeta planira dovesti Bornu Sosu (24) u svoje redove, ali cijena od minimalno 25 milijuna eura financijski posrnulom katalonskom gigantu predstavlja probleme, što je velika prilika za Chelsea. Financijski posrnulog engleskog giganta...

Ali, dok se zna da Barca sasvim sigurno neće stati na noge već ovog ljeta, Chelsea bi mogao ako jedan od brojnih zainteresiranih milijardera uistinu kupi klub. Ukratko, za Stuttgart i Sosu straha nema, hrvatski reprezentativac sasvim će sigurno nastaviti karijeru u nekom od europskih nogometnih velikana, a njegov će klub pritom jako dobro zaraditi.

Te informacije donosi dobro upućeni Football London, pozivajući se na izvore bliske Chelseaju. Naime, navodno se već neko vrijeme prati što sve može lijevi bočni profiliran u Bundesligi.

Ipak, kao otegotna okolnost može se uzeti to što Sosa ne bi bio prva opcija ni u jednom od dva kluba. Barca bi ga željela polako uvoditi u prvu momčad, dok bi pritom bio zamjena za Jordija Albu. Chelsea je pak osakaćen ozljedama Bena Chilwella i Reecea Jamesa pa bi Sosa poslužio kao alternativa dok se ne vrate. Borio bi se za mjesto u momčadi s Marcosom Alonsom, kojem ugovor ističe dogodine, što pak znači da Španjolac možda otiđe i Sosa postane prvi izbor.

Dakle, hrvatskog reprezentativca i Stuttgart čekaju slatke brige u nadolazećim mjesecima!

>>> Evo zašto je Šime Vrsaljko "poludio" nakon utakmice sa Cityjem

Komentara 1

MI
miki17
22:20 15.04.2022.

Ni rijeci o kaznjavanju Zalgirisa od strane Evrolige zbog transparenta na bojama ukrajinske zastave? A do juce ste navijali za izbacivanje Crvene Zvezde iz Evrolige jer su igraci odbili mijesati politiku i sport?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije