Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI GA VOLE

Vatreni izazvao salve smijeha, pogledajte u što se obukao!

Brozović
Foto: Instagram
1/7
04.11.2018.
u 14:29

Brozović je oduševio Talijane svojom igrom, a onda izazvao salve smijeha objavom na Instagramu gdje je stavio sliku sebe - obučenog u krokodila!?

Inter je jučer s visokih 5:0 pregazio Genou pred svojim navijačima, a iako nije zabio gol niti asistirao, u prvi plan je ponovno iskočio Marcelo Brozović. Hrvat je oduševio Talijane svojom igrom, a onda izazvao salve smijeha objavom na Instagramu gdje je stavio sliku sebe - obučenog u krokodila!?

I tako dokazao da je stvarno sasvim 'poludio' za svojim potezom kojem je sam dao nadimak krokodil. Radi se, naravno, o njegovom sjajnom zaustavljanju lopte na putu do gola u utakmici Lige prvaka protiv Barcelone kojim je oduševio svijet nogometa, piše Goal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coccodrillo 🐊 + EpicBroZo 🤔 #epicbrozo 🤔 #coccodrillo 🐊

Objavu dijeli Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic)

No, sada je otišao korak dalje i odlučio se sasvim 'pretvoriti' u krokodila, a osim što je dobio skoro 150 000 lajkova uz sliku, postao je i predmet šale suigrača Radje Nainggolana koji mu je u komentaru napisao:

"Napokon da si i ti nešto lijepo obukao!"

Šalu na stranu, Brozović je dan nakon utakmice dobio niz pohvala talijanskih medija u kojima je bio jedan od najbolje ocijenjenih igrača Intera.

"Bio je začetnik baš svega dobroga, kao i uvijek. Bio je sjajan kao i u Rimu protiv Lazija. Neki igrači će se u nekim utakmicama malo odmarati, ali ne i Marcelo. U Joau Mariju i Gagliardiniju je našao sjajne suigrače, ali njegova režija Interove igra bila je još jednom briljantna", piše ugledna Gazzetta dello Sport koja, usput, Perišićevu igru nazvala "samozatajnom".

Corriere dello Sport također je bezrezervno dijelila komplimente hrvatskom veznjaku:

"Dokazani vođa kojeg ima po cijelom terenu, trčao je i za sebe i za druge. Nogometna sveznalica koja uvijek uputi dobar pas."

>> Pogledajte redove za Dinamovu povijesnu utakmicu

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
15:04 04.11.2018.

Bravo Brozović!!!! Bravo Vatreni!!! Bravo Pravi Svjetski Prvaci!!!! Bravo Hrvatska Reprezentacija!!Bravo Hrvatska!!!!

BR
Brandfackel2
16:22 04.11.2018.

Jednostavno sam šokiran činjenicom da je Večernji napisao pozitivan članak o jednom našem reprezentativcu. Inače smo navikli da nam svakodnevno Toza Dasović i ostali govnovinari serviraju izmišljene afere, imaginarne prelaske, ocrnjavanje svega i svakoga tko nam predstavlja nacionalni ponos. Nadamm se da autor ovog članka neće ujutro dobiti otkaz, ili točnije oko podne kad urednik ove sramotne redakcije dođe na posao...

ST
stomiovotreba
16:53 04.11.2018.

Ovo smijesno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije