Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasplet kvalifikacija!

Vatreni će večeras doznati moguće suparnike, no zna se gdje neće igrati

Hrvatska reprezentacija
Foto: Pixsell/Reuters
1/5
19.11.2019.
u 15:05

Reprezentacije će na EP-u biti podijeljene u šest skupina koje će imati svoje nositelje, a to su zasad Belgija, Engleska, Italija, Ukrajina i Španjolska

Raspletom u skupinama C i E večeras završavaju kvalifikacije za Europsko nogometno prvenstvo. Ždrijeb skupina EP-a koji će se dogodine igrati u 12 država održat će se 30. studenog u Bukureštu, a svečanost počinje u 18 sati.

Reprezentacije će biti podijeljene u šest skupina koje će imati svoje nositelje, a to su zasad Belgija, Engleska, Italija, Ukrajina i Španjolska.

Hrvatska reprezentacija
1/7

U drugoj jakosnoj skupini gdje se nalazi Hrvatska još su sigurni Rusi i Švicarci. Kako je Rusija jedan od domaćina prvenstva vatreni ne mogu igrati u skupini B gdje su gradovi domaćini  St. Peterburg i Kopenhagen.

Dalićevi izabranici ne mogu igrati ni s Dancima koji se nalaze u trećoj jakosnoj skupini i već su dirigiranim ždrijebom u skupini B.

Finska koja je prvi put izborila neko veliko natjecanje nalazi se u četvrtoj jakosnoj skupini koja će se popunjavati doigravanjem.

No, sve će biti jasnije kada se odigraju posljednje utakmice kvalifikacije.

Pobijedi li Njemačka danas Sjevernu Irsku, a Nizozemska nadjača Estoniju, onda Hrvatska ne može igrati ni u skupini C koja se igra u Amsterdamu i Bukureštu.

Naime, u tom raspletu Nizozemci će kao i Francuzi doći u drugu jakosnu skupinu.

>> Pogledajte što su igrači rekli nakon pobjede protiv Slovačke

Komentara 8

SE
SemperFidelis
15:40 19.11.2019.

Sto vise citam ovaj kupus novi koji su napravili to mi je gadenje samo sve vece... Ajmo onda odrwdit sve unaprid i ubit i zadnju draz...

Avatar jeremija1
jeremija1
20:25 19.11.2019.

koji je ovo kaos od izvlačenja skupina i ovih dodatnih kvalifikacija za EP !!! Tu ni vrag ni njegva mater više ne znaju ko pije a ko plaća ! Takav đumbus ispade kad lopovi vode firmu...

Avatar arba_arba
arba_arba
18:09 19.11.2019.

"no zna se gdje neće igrati"- u Srbiji, Sloveniji, Bosni; Crnoj Gori i Makedoniji- Takozvanom vascelom regionu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije