Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za EP 9,25 mil. €

Hrvatska po kladionicama tek deveti favorit Eura!

18.11.2019.
u 11:24

Hrvatska će s puno optimizma ići na te utakmice diljem Europe, nadajmo se da će opet napraviti velike stvari. Iako, ako je suditi po kladionicama, naša reprezentacija ne kotira baš visoko, tek je deveti favorit Eura

Hrvatska nogometna reprezentacija plasmanom na Europsko prvenstvo priskrbila je lijepu zaradu Hrvatskom nogometnom savezu, a i dečki će dobiti dobar dio tog zarađenog kolača.

Sam plasman na Euro donosi 9,25 milijuna eura, svaka pobjeda u skupini nosi novih 1,5 milijuna eura, a remi upola manje. Eliminacijske utakmice na Euru donose još više novca, a reprezentacija koja upiše baš sve pobjede i osvoji Euro uprihodila bi 34 milijuna eura.

Hrvatska će s puno optimizma ići na te utakmice diljem Europe, nadajmo se da će opet napraviti velike stvari. Iako, ako je suditi po kladionicama, naša reprezentacija ne kotira baš visoko, tek je deveti favorit Eura, što i nije tako loše s obzirom na to da će na njemu igrati 24 reprezentacije.

Kladionice su tako ulogu prvog favorita potpuno očekivano gurnule svjetskim prvacima Francuzima. Na drugom su mjestu Englezi, možda zbog toga što se obje polufinalne utakmice kao i finale igraju kod njih na kultnom Wembleyu. Na popisu favorita slijede Belgija, Španjolska, Njemačka i Nizozemska, pa Italija i Portugal, a tek onda naša reprezentacija.

Komentara 10

Avatar rubinet
rubinet
12:45 18.11.2019.

Engleska? ha ha ha

JO
josip
17:57 18.11.2019.

da bi igrali finale na Wemblyu Englezi prvo moraju doci do finala

DU
Deleted user
02:05 19.11.2019.

To sto sam vidjeo od ovih osam "ispred" Hrvatske slagao bi se da je trenutno Belgija i Francuska ispred nas ali sve oni ostali sest su tu negde kao mi. Englezi i talijani su punili mreze svima ali kakvi protivnike su imali? Oni protiv losih zabijaju 5 ili 6 golova a protiv boljih se muce i zato su izgubili protiv nas na SP. Svakako bit ce EP zanimljiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije