Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VISOK PORAZ

Vaterpolska Liga prvaka: Sandro Sukno i Pro Recco svladali Jug u Dubrovniku

Dubrovnik: Len liga prvaka, Jug Adriatic osiguranje - Pro Recco
Grgo Jelavic/PIXSELL
06.10.2023.
u 21:08

U drugom susretu drugog kola ove skupine Olympiakos je u gostima nadjačao Dinamo Tbilisi 19-6. Na ljestvici vodi Pro Recco sa šest bodova. Pet ima Olympiakos, jedan Jug AO, dok je na dnu Dinamo Tbilisi bez bodova

Vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja nisu uspjeli zaprijetiti aktualnom prvaku Europe, talijanski Pro Recco slavio je u Dubrovniku 14-7 (3-3, 4-1, 3-1, 4-2) u susretu 2. kola skupine B Lige prvaka.

Jug AO je dobro odigrao prvu četvrtinu nakon koje je rezultat bio 3-3 te početak druge dionice. No, tada je Pro Recco, sastav kojeg vodi proslavljeni hrvatski reprezentativac Sandro Sukno, pojačao gas i poveo na kraju druge četvrtine 7-4.

Nakon toga Jug AO više nije mogao doći do rezultatskog kontakta, a Talijani su mirno priveli dvoboj kraju i time upisali drugu pobjedu u skupini. Momčad iz Dubrovnika je u prvom susretu skupine, na gostovanju u Pireju, poražena nakon raspucavanja od Olympiakosa.

Kod Jug Adriatic osiguranja tri pogotka je postigao Hannes Daube, a po jedan Mozara, Burić, Grgurević i Žuvela. Kod Pro Recca prvi je strijelac bio Aaron Younger s tri gola, dok su po dva dali Zalanki, Presciutti, Fondelli i Hallock.

U drugom susretu drugog kola ove skupine Olympiakos je u gostima nadjačao Dinamo Tbilisi 19-6. Na ljestvici vodi Pro Recco sa šest bodova. Pet ima Olympiakos, jedan Jug AO, dok je na dnu Dinamo Tbilisi bez bodova.

U trećem kolu Jug Adriatic osiguranje će gostovati u Tbilisiju kod Dinama, a utakmica se igra 17. listopada. U subotu, u skupini C, splitski Jadran gostuje kod imenjaka iz Herceg Novog. Susret počinje u 19 sati.

Vaterpolska Liga prvaka, 2. kolo skupine B:

Jug Adriatic osiguranje - Pro Recco 7-14

Dinamo Tbilisi - Olympiakos 6-19

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije