Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Vaterpolisti Jadrana ostvarili važnu pobjedu na gostovanju u Srbiji, slavili nad Radničkim

Split: Susret LEN Lige prvaka između Jadrana i Barcelonete
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
01.03.2023.
u 22:59

Splićani su predvodili Marinić Kragić i Tomasović s po četiri pogotka svaki. Prvi je Olympiakos.

Vaterpolisti splitskog Jadrana ostvarili su iznimno važnu pobjedu u 9. kolu skupine A Lige prvaka, u Kragujevcu su nadjačali Radnički 13-11 (4-1, 4-3, 2-4, 3-3). Splićani su sjajno odradili otvaranje utakmice te su nakon prve četvrtine imali prednost od 4-1. Pokazalo se kasnije kako je to bila ključna prednost koju je Jadran stekao u susretu, a na kraju druge četvrtine otišao je Jadran i na plus od četiri pogotka (8-4).

Na ulazu u posljednju četvrtinu Jadranu su ostala još dva gola prednosti, ali su tada zabili Tomasović i Butić za 12-8 i potvrdu vrlo važne pobjede koja Jadran ostavlja u igri za jedno od prva četiri mjesta u skupini pa time i plasman u završnicu Lige prvaka.

Jadran su do pobjede vodili Jerko Marinić Kragić i Marin Tomasović koji su dali po četiri pogotka. Butić je dodao dva, a po jedan Čagalj i Burić.

Na ljestvici vodi Olympiakos koji ima 22 boda. Bod manje, ali i utakmicu manje, imaju Pro Recco i Barceloneta. Četvrti Vouliagmeni ima 13 bodova, peti je sada Jadran s deset bodova, dok Radnički ima devet.

Vaterpolska Liga prvaka, skupina A (9. kolo):

Radnički - Jadran 11-13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije