Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Laka pobjeda Juga u Dubrovniku

Druga utakmica finala doigravanja za prvaka Hrvatske, Jug - Jadran
Grgo Jelavic/PIXSELL
28.02.2023.
u 22:52

U skupini vodi Brescia s 21 bodom, Jug je četvrti s 14 bodova, peti je Spandau s osam bodova, dok je Ujbuda šesta sa šest bodova.

Vaterpolisti Juga AO slavili su u Dubrovniku u 9. kolu B skupine Lige prvaka protiv mađarske OSC Genesys Ujbude s 13-8 (5-3, 3-1, 2-1, 3-3). Dubrovčani su načinili veliki korak ka završnom turniru najbolje osmorice pobjedom protiv izravnog suparnika za četvrto mjesto.

Jugaši su većinu posla odradili u prvom dijelu nakon čega su imali prednost od 8-4, te su mirno priveli utakmicu kraju. 

Kod Juga su najbolji bili Franko Lazić s četiri i Loren Fatović s tri gola, Toni Popadić je imao osam obrana, dok je kod Ujbude Christian Manherz postigao dva gola.

U skupini vodi Brescia s 21 bodom, Jug je četvrti s 14 bodova, peti je Spandau s osam bodova, dok je Ujbuda šesta sa šest bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije