Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUAREZOV 'FLASTER'

Van Damme: Ajax nas neće štedjeti

Jelle Van Damme
Reuters
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
17.12.2009.
u 13:54

- Bilo bi dobro da Suarez ne igra, no mislim da nas Ajax neće štedjeti. Svatko će večeras raditi svoj posao, a to znači davati sve od sebe - kazao je Anderlechtov branič.

Anderlechtov branič Jelle van Damme protiv bivšeg kluba u Amsterdam Areni tražit će put u Europsku ligu. U Ajaxu, koji je prvi sigurni putnik u nastavak natjecanja iz skupine A, igrao je dvije sezone, od 2002.do 2004. kada su uzeli titulu prvaka. Večeras će se s ljubičasto-bijelom momčadi pokušati smjestiti na popis koji već broji dva belgijska kluba (Standard i Club Brugge) u šesnaestini finala Europske lige.

Njegov glavni zadatak trebao bi biti čuvanje Suareza. Odnosno, mogao bi biti, jer još nije poznato hoće li ga Martin Jol gurnuti u igru.

- Bilo bi dobro da Suarez ne igra, no mislim da nas Ajax neće štedjeti. Svatko će večeras raditi svoj posao, a to znači davati sve od sebe. Osobno, nikad ne bi mogao nikome "puštati" - kazao je Van Damme optimističan uoči utakmice:

- Mislim da smo sada mnogo jači nego u prvoj utakmici. Odigrali smo više europskih utakmica, a iz svake smo nešto naučili - zaključio je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije