Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORI SE ZA ŽIVOT

Uznemirujuće vijesti: Mladi nogometaš (21) doživio tešku nesreću, u komi je

Screenshot
26.11.2021.
u 21:44

- U ovim teškim trenutcima svi smo uz tebe. Uprava, stručni stožer, suigrači, navijači Hajvani, građani Plava žele da pobijediš ovu bitku i opet budeš sa nama - poručili su iz kluba

Mladi nogometaš Jezera, Mirza Đurđević, doživio je tešku prometnu nesreću u mjestu Sjerogošće kod Kolašina. Prema pisanju crnogorskog portala Vijesti, 21-godišnji nogometaš teško je ozlijeđen i jučer je u ranim jutarnjim satima prevezen je u Opću bolnicu u Bijelom Polju, a zatim i u Hitni prijem Kliničkog centra Crne Gore. Portal "CG sport", dodaje da se mladi nogometaš nalazi u komi.

Smješten je na Odjeljenje intenzivne njege, u besvjesnom je stanju - prenose Vijesti.

- U ovim teškim trenutcima svi smo uz tebe. Uprava, stručni stožer, suigrači, navijači Hajvani, građani Plava žele da pobijediš ovu bitku i opet budeš sa nama - poručili su iz kluba.

Iz Operativno komunikacionog centra Uprave policije Vijestima je rečeno da je Đurđević bio za upravljačem jednog od četiri automobila koja su sudjelovala u nesreći, a čiji uzrok se utvrđuje.

Ostali sudionici u nesreći nisu ozljeđeni.

 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije