Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon objave popisa

VIDEO Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening na Rujevici

Trening Hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/12
05.06.2023.
u 18:13

Zlatko Dalić ranije je objavio konačni popis na kojem među 23 prijavljena igrača igrača nema mladoga Diona Drene Belje koji će nastupati u sastavu U-21 reprezentacije

Nakon objave popisa igrača hrvatska nogometna reprezentacija održala je trening na riječkom stadionu Rujevica. Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić ranije je objavio konačni popis na kojem među 23 prijavljena igrača igrača nema mladoga Diona Drene Belje.

"Pozvali smo Belju jer želimo da osjeti ozračje A-reprezentacije, jer računamo na njega u budućnosti, ali 12. lipnja kada idemo u Nizozemsku on će se pridružiti mladoj reprezentaciji", kazao je Dalić o mladom napadaču Augsburga.

Na konačnom popisu se nalaze:

Golmani: Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Nediljko Labrović
Braniči: Domagoj Vida, Borna Barišić, Josip Juranović, Joško Gvardiol, Borna Sosa, Josip Stanišić, Josip Šutalo, Martin Erlić
Veznjaci: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Lovro Majer, Luka Ivanušec
Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Marko Livaja, Petar Musa

VEZANI ČLANCI:

Hrvatska 14. lipnja protiv Nizozemske u polufinalu Lige nacija u Rotterdamu, a finale i utakmica za treće mjesto igraju se 18. lipnja.U drugom polufinalu igraju Italija i Španjolska 15. lipnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije