Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik odlučio

Dalić objavio konačni popis: 'Na Belju računamo u budućnosti, ali pridružit će se U-21'

Missing Headline 2023-06-05
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
05.06.2023.
u 17:46

Zlatko Dalić na konferenciji za medije u Rijeci govorio igrača koji nastupiti u nadolazećoj utakmici s Nizozemskom. Na popis je stavio 24 imena, no na polufinalni ogled može povesti samo 23 igrača

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić objavio je u Rijeci konačni popis igrača za završni turnir Lige nacija, a među 23 prijavljena igrača igrača nema mladoga Diona Drene Belje.

Dalić je morao do ponoći obznaniti sastav bez jednoga otprije pozvanog igrača, a odlučio se za napadača Augsburga Belju, koji će tako biti dostupan za završnicu EURA igrača do 21 godine.

"Pozvali smo Belju jer želimo da osjeti ozračje A-reprezentacije, jer računamo na njega u budućnosti, ali 12. lipnja kada idemo u Nizozemsku on će se pridružiti mladoj reprezentaciji", kazao je Dalić.

Konačan popis:

Golmani: Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Nediljko Labrović
Obrana: Domagoj Vida, Borna Barišić, Josip Juranović, Joško Gvardiol, Borna Sosa, Josip Stanišić, Josip Šutalo, Martin Erlić
Vezni red: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Mario Pašalić, Nikola Vlašić, Lovro Majer, Luka Ivanušec
Napad: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Bruno Petković, Marko Livaja, Petar Musa

VEZANI ČLANCI:

Hrvatska 14. lipnja protiv Nizozemske u polufinalu Lige nacija u Rotterdamu, a finale i utakmica za treće mjesto igraju se 18. lipnja.U drugom polufinalu igraju Italija i Španjolska 15. lipnja.

Komentara 6

SS
sokac sa drave
18:05 05.06.2023.

Dobro ali zasto jeVlasic opet pozvan.

KU
Kujttim
17:53 05.06.2023.

Beljo je u čitavoj priči nebitan. Bitni su Livaković, stoperski par, Modrić-Kovačić-Brozović i Perišić. Očekujem od Andreja Kramarića 2 gola.

BA
Barba56
02:54 06.06.2023.

A Orsic , zasto za njega nema mjesta ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije