Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA POSTOLJE

Kakvi nastupi naših skijašica! Ljutić u prvoj vožnji fantastična treća, Popović petoplasirana

FIS Alpine Ski World Cup - Women's Slalom
Foto: LISA LEUTNER/REUTERS
1/5
29.01.2023.
u 09:55

Mikaela Shiffrin danas bi slavljem izjednačila apsolutni rekord po broju pobjeda u Svjetskom kupu, koji drži Ingemar Stenmark (86). Upravo je Amerikanka prvoplasirana s vremenom 44.66.

U češkom Špindlerůvu skijašice danas ponovno voze slalom. Prva vožnja počela je u 9.15 sati, a Mikaela Shiffrin pobjedom bi izjednačila apsolutni rekord po broju pobjeda u Svjetskom kupu, koji drži Ingemar Stenmark (86). Upravo je Amerikanka prvoplasirana s vremenom 44.66.

Naša Leona Popović sa startnim je brojem osam odradila još jednu odličnu vožnju. Na prvom je prolazu čak imala prednost u odnosu na Shiffrin. Doživjela je nezgodu prije kraja, pala sa skija, ali ispravno ušla u cilj sa zaostatkom od sekunde i 23 stotinke, čime se smjestila na peto mjesto.

Zrinka Ljutić u cilj je ušla kao još bolja treća! Minimalan zaostatak imala je na prva dva prolaza, da bi u cilj ušla kao jedina, uz drugu Lenu Duerr, koja za Shiffrin zaostaje manje od sekundu. Njezin zaostatak iznosi 85 stotinki

Dakle, u drugoj nam vožnji, od 12.15 sati, slijedi borba za postolje.

Komentara 1

Avatar kvasac60
kvasac60
10:29 29.01.2023.

Druga vožnja 12:10 h HRT-2.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije