Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIJA U TAMPI

Tom Brady i Bucsi razbili Chiefse i osvojili Super Bowl!

Super Bowl
Foto: Reuters/Pixsell
1/26
08.02.2021.
u 04:03

Tom Brady ima tonu razloga za slavlje. Iako već odavno ima legendarni status, ovom pobjedom otišao je korak dalje i sada više nitko dugo neće moći osporiti da je on GOAT – najveći igrač u povijesti NFL-a

Kakvo šamaranje u Super Bowlu! Tampa Bay Buccaneers pobijedili su branitelje naslova Kansas City Chiefse s 31:9! Tom Brady osvojio je svoj rekordni sedmi Super Bowl u 10 nastupa! Finale u Tampi ispalo je posve drukčije nego što su svi očekivali.

Umjesto teške i izjednačene bitke, po mnogima favoriti Chiefsi i branitelji naslova doslovce su razbijeni. Najviše zasluga ide obrani Bucsa, ali i sjajnom legendarnom quarterbacku Tomu Bradyju i njegovu starom partneru iz New England Patriotsa Robu Gronkowskom koji su odličnim akcijama doveli Bucse u vodstvo koje nijednom nisu prepustili gostima. 

Foto: Reuters/Pixsell

Tom Brady ima tonu razloga za slavlje. Iako već odavno ima legendarni status, ovom pobjedom otišao je korak dalje i sada više nitko dugo neće moći osporiti da je on GOAT – najveći igrač u povijesti NFL-a. A mnogi će ga sada stavljati i ispred legendarnog Michaela Jordana. 

Foto: Reuters/Pixsell

PRATITE UŽIVO

4.30 – Tom Brady proglašen je za najkorisnijeg (MVP) igrača Super Bowla. To mu je peti MVP naslov u karijeri (u Super Bowlu).

4.12 – Utakmica je gotova! Tampa Bay osvaja prvi Super Bowl nakon 19 godina, a Tom Brady sada ima više prstenova nego ijedna franšiza u NFL-u! Ludnica!

4.09 – Obrana Bucsa presjekla je loptu u svojoj end zoni i tako spriječila prvi touchdown Chiefsa! Obrana je stvarno briljirala večeras.

4.03 – Vrijeme sada leti. Nema više nikakve nade za Kansas City Chiefse. Ostalo je malo više od 2 minute vremena, a rezultat je i dalje 31:9.

3.58 – U tijeku je napad Bucsa. Do kraja je manje od četiri minute. Bucsi ispucavaju loptu. Utakmica je riješena i ostaje samo "iscrpljivanje" sata...

3.51 – Mahomes je još jednom srušen, ovaj put snažno su ga "pregazila" dvojica Bucsa. A nakon toga uslijedila je jedna od boljih akcija Chiefsa jer su morali osvojiti čak 33 jarda, a uspjeli su doći dosta blizu. Zatim im je pomogao obrambeni igrač Bucsa Winfield grubim prekršajem pa su Bucsi kažnjeni s čak 15 jardi. Chiefsi su sada jako blizu prvom touchdownu na utakmici! Ali, nije im ni ovog puta uspjelo, izgubili su napad nakon što su potrošili sve pokušaje. 

Foto: Reuters/Pixsell

3.48 – Izgleda da domaći fanovi već toliko slave da je jedan odlučio uletjeti na teren! Igra je na trenutak prekinuta. Što će tek biti nakon utakmice? Podsjetimo, ovo je jedini Super Bowl u povijesti gdje jedna momčad igra na svom domaćem stadionu.

3.46 – I dalje traje napad Chiefsa, ali gube mnogo vremena. I još su Bucsi umalo presjekli loptu. Do kraja je pet minuta igre.

3.42 – Patrick Mahomes neće dobro spavati. Nakon dobrog osvajanja terena, obrana Bucsa još ga jednom ruši. To su mu umalo napravili i u sljedećem pokušaju pa se Mahomes morao riješiti lopte. Ipak, sviran je prekršaj obrani Bucsa i Chiefsi dobivaju 15 kaznenih jardi i imaju svježi napad dalje. 

3.37 – Bucsi vode dugi napad i troše vrijeme koje sada dragocjeno nedostaje Chiefsima. Nakon nekoliko ostvarenih dobrih probijanja na trećem pokušaju za samo jedan jard, Bucsi ipak dodavaju, ali nema hvatanja. Bit će ispucavanje i predaja lopte. Svejedno, Bucsi su obavili odličan posao u ovom napadu jer su potrošili mnogo vremena. Ostalo je samo osam minuta do kraja utakmice.

3.29 – Chiefsi su izgubili i loptu i napad, ali Mahomes je umalo ostvario senzacionalno dodavanje za Williamsa. Opet ga je natjeravala obrana Bucsa, izgubilo se mnogo jardi, Mahomes je u padu uspio fantastično dobaciti na gol-liniju, ali lopta je blokirana i pala je na teren. Tako su Chiefsi ostali i bez field gola, i bez polaganja, i bez još jedne šanse za početak preokreta. A vremena je sve manje...

3.25 – Mahomes i Kelce počinju bolje djelovati i osvajati više jardi. Chiefsi su sada već jako blizu gol-linije. Ali, Robinson ne hvata loptu u gol-zoni. Slijedi treći za 10. U tom pokušaju obrana Bucsa opet je potjerala Mahomesa u bijeg. Mahomes potom iz očaja baca u end zonu i umalo je touchdown, ali je lopta uhvaćena izvan terena. Chiefsi zovu time out i pokušat će još jednu akciju umjesto field goala koji im u ovim trenucima i ne pomaže mnogo s obzirom na veliki zaostatak.

3.20 – Chiefsi se muče u još jednom napadu. Mahomes je pokušao dubokom loptom pronaći Kelcea, ali dobro ga je odvajala obrana Bucsa. Kad su skoro već sasvim zakomplicirali, Chiefsi su ipak uspjeli doći do novog prvog pokušaja. I nakon toga Mahomes odlično dodaje Watkinsu za 13 jardi. Upravo je istekla treća četvrtina, a prije toga bacanje Mahomesa je bilo neuhvaćeno. Nastavit će se napad Chiefsa u posljednjoj četvrtini. Kansas City ima sve manje vremena za preokret.

3.13 – Bucsi gađaju field gol i Succop pogađa s 52 jarda udaljenosti! Tampa Bay – Kansas City 31:9!

3.10 – Dva pokušaja Bradyja, ali prvo dodavanje u end zoni nije uhvaćeno, a drugo Godwin hvata, ali izvan terena. Bit će treći pokušaj Bucsa. Umalo nevolje za Bradyja i Bucse, lopta je odbijena i Brady ju je jedva spasio bacanjem na teren. 

3.07 – Još jedno dobro dodavanje Bradyja za Fournetta (15 yardi)  i Bucsi imaju novi prvi down. A zatim u probijanju Fournette osvaja još 6 jardi.

3.03 – U tijeku je napad Chiefsa, ali Mahomes je ubrzo srušen! U sljedećem pokušaju Mahomesova duboka lopta je presječena! Još jedan treći down koji Chiefsi ne koriste (1/8). Krenut će novi napad Bucsa.

2.58 – Novo polaganje Bucsa! Leonard Fournette dobio je loptu i probio se sa 27 jardi sve do gol-zone! Tampa Bay – Kansas Chiefs 28:9!

2.58 – Brady je još jednom pronašao Gronkowskog u proboju koji je umalo posve pobjegao obrani Chiefsa za 25 jardi. Ipak, TD je spriječio J. Thornhil uhvativši Gronka za nogu.

2.50 – Chiefsi su konačno bolje krenuli, barem nakratko. Uhvatili su dobru jardažu, ali nisu uspjeli realizirati 3. pokušaj (1/7) pa su se morali zadovoljiti golom iz terena za 3 poena (sa 52 yarda). Chiefsi su i dalje bez touchdowna. Tampa Bay – Kansas Chiefs 21:9

2.45 – Krenula je treća četvrtina, Chiefsi imaju napad.

2.24 – U tijeku je poluvrijeme.

2.20 – Dok se Mahomes muči, Brady je ostvario 140 jardi dodavanjima (tek 50 posto uspješnih dodavanja) u prvom dijelu i 3 touchdowna. No, još je mnogo vremena do kraja utakmice. Treba istaknuti i da je mnogo toga otišlo loše protiv Chiefsa zbog brojnih prekršaja i sudačkih kazni, pretrpjeli su čak 95 kaznenih jardi, što je prilično pomoglo Bucsima u više napada.

Foto: Reuters/Pixsell

2.15 – Tom Brady igra odlično, ali obrana Tampa Bay Buccaneersa igra briljantno! Iznimno uspješno zaustavljaju najbolji napad lige i prava su noćna mora za quarterbacka Patricka Mahomesa koji je ugrabio tek mrvice terena u prvom poluvremenu. Mahomes u prve dvije četvrtine ima samo 67 jardi dodavanjem, što je za njega mizerno malo. Zatim glavni igrač za probijanje u momčadi Chiefsa Tyreek Hill ima samo 5 jardi probijanjem (ukupno 13), a tight end Travis Kelce ima 47 osvojenih jardi, ali nijedno polaganje. Za ovaj inače eksplozivni napad Chiefsa posve je nevjerojatno da cijelo prvo poluvrijeme nisu ostvarili ni jedan touchdown.

Foto: Reuters/Pixsell

2.14 – Novi penalty za Chiefse pa lopta ide na samo jedan jard od gol-linije. I Antonio Brown ostvaruje polaganje nakon uspješnog Bradyjeva dodavanja. Kakva rapsodija Bucsa na njihovu stadionu! Tampa Bay – Kansas City 21:6!

2.08 – U samoj završnici druge četvrtine, Bucsi pokušavaju brzo doći do gol-linije. Brady je bacio daleku loptu, ali malo ipak predaleko za svog hvatača Evansa. No, prekršaj je pritom Chiefsa pa i dalje traje napad Bucsa. Ostalo je još samo 10 sekundi, ali Bucsi bi barem mogli pucati FG.

2.00 – Chiefsi su i dalje bez touchdowna, ali pogađaju field goal. Tampa Bay – Kansas City 14:6. Prije toga odlična obrana Bucsa natjerala je Mahonesa na bijeg i morao je loptu baciti u aut.

Foto: Reuters/Pixsell

1.47 – Pa šta je ovo! Nova retro napadačka akcija legendarnog dvojca Brady – Gronkowski za novo polaganje Bucsa. Tampa Bay vodi 14:3!

1.45  – Umjesto već izvedenog field goala za Tampa Bay, suci su još jednom kaznili Chiefse, zbog zaleđa, pa se nastavlja napad Bucsa. Ludnica u Tampi!

1.42 – Chiefsi su presjekli loptu Bradyju, ali suci su im svirali kaznu (držanje) i nastavlja se napad Busa.

1.38 – Još jedan napad Chiefsa koji nije uspio. Kelce se opet nije proslavio, a obrana Bucsa iznudila je još jedno ispucavanje. 

1.29 – U zadnjem pokušaju ovog napada Bucsa Ronald Jones se probijao do gol-linije i kad se već činilo da je uspio, suci su pokazali da nema touchdowna i Bucsi su propustili veliku šansu! Odlična obrana Chiefsa.

1.24 – Najdulje dosad uspješno dodavanje Bradyja. Ovaj put za odličnog hvatača Mikea Evansa, uhvatili su 31 jard i došli na "1st and goal". Novim probijanjem Jones osvaja još nekoliko jardi, ali pada tik prije gol-linije. Kakva varka Bradyja, iznenadio je Chiefse i dodao neočekivanom čovjeku u gol-prostoru – Joeu Haeugu (73) koji ipak nije uspio zadržati loptu u end zoni. 

1.22 – Brady još jednom nalazi Gronka, ali nemaju dovoljno jardi za prvi down. Ali greška obrane Chiefsa donose penalty od 15 jardi pa kreće dalje napad Bucsa. Ronald Jones probojem donosi novi "prvi down".

1.20 – Počela je druga četvrtina, a obrana Bucsa i dalje radi odličan pritisak na Mahomesa i iznudili su još jedan punt.

1.17 – Završila je prva četvrtina sa 7:3 za Bucse. U tijeku je napad Chiefsa. A QB gostiju Patrick Mahomes uspio je prvi put uhvatiti prvo konkretnije dodavanje i povezivanje sa svojim tight endom Kelceom.

1.10 – Tampa Bay – Kansas City 7:3! Kakav klasik! Prvi touchdown za Bucse, i to preko Gronka nakon Bradyjeva dodavanja! Inače, ovo je prvi Bradyjev touchdown u prvoj četvrtini Super Bowla u svim njegovim nastupima, a ovo mu je deseti! 

Foto: Reuters/Pixsell

1.07 – Prvi put da se Tom Brady uspio povezati sa svojim hvatačima. Loptu je uhvatio Antonio Brown koji je propustio većinu doigravanja zbog ozljede. Nakon toga je odličan proboj ostvario i tight end Brate. A zatim i odlični "playoff Lenny" Fournette se probija za još jedan "prvi down". Bucsi su sve bliže golu.

1.05 – Krenuo je novi napad Bucsa. Obje obrane zasad igraju fantastično. Bucsi više pokušavaju osvojiti teren probijanjem. I konačno su uspjeli realizirati treći pokušaj i osvojiti novi "1. down". Još jedan promašaj Bradyja, ali uz prekršaj obrane Chiefsa koji su kažnjeni s pet jardi i dosuđen je "1. down".

1.00 – Kansas City – Tampa Bay 3:0 – Prve bodove večeras uzimaju Chiefsi pogođenim "field" golom. Prije toga je Hill dobio odličnu loptu Patricka Mahomesa i imao šansu ostvariti prvo polaganje na utakmici, ali lopta ga je udarila u glavu i nije je uspio iskontrolirati na samoj gol-liniji. 

0.58 – Napad Chiefsa koji su umalo ugrabili prvi touchdown, ali je obrana Bucsa uspjela blokirati loptu u gol-zoni. 

0.49 – Krenuo je drugi napad Bucsa, na prvom downu Ronald Jones probijanjem je ugrabio odličnih 13 jardi. No, ubrzo nakon toga Brady i Bucsi još jednom nisu uspjeli konvertirati treći pokušaj, Brady je srušen. Upravo je odlično iskorištavanje "3rd downa" Bucsima super išlo u finalu NFC-a protiv Green Bay Packersa, ali večeras im to nikako ne ide

0.45 – I prvi napad Chiefsa nije mnogo donio, gosti su također morali ispucavati loptu nakon dobrih igara obrane Bucsa

0.44 – Prvi napad Tampa Baya završio je ispucavanjem. Bradyjev pokušaj dodavanja Godwinu nije uspio na trećem downu.

Foto: Reuters/Pixsell

Iako ih odvaja 18 godina i 45 dana, Brady i Mahomes imali su vrlo slične učinke u ligaškom dijelu ove sezone. Brady je tako bacanjima osvojio 4633 jarda uz 40 dodavanja za polaganje, dok je Mahomes bacio za 4740 uz 38 dodavanja za polaganje.

Brady je u ožujku prošle godine napustio New England Patriotse u kojima je proveo svih 20 svojih prethodnih sezona u NFL-u i s kojima je izborio svih svojih prvih devet ulazaka u "Super Bowl" te je odlučio karijeru nastaviti u Tampa Bay Buccaneersima, momčadi koja je u svojoj povijesti imala samo 38.7 posto pobjeda te koja u 12 sezona prije ove ni jednom nije izborila doigravanje uz samo dvije godine u kojima je imala pozitivan omjer u tom razdoblju. Štoviše, Tampa nije ostvarila ni jednu pobjedu u doigravanju još od veljače 2003. godine kada je pobjedom protiv Oakland Raidersa osvojila svoj jedini naslov dosada.

No, dolaskom Bradyja ozračje u momčadi i oko kluba potpuno se promijenilo, što su pokazali i dolasci veterana poput Roba Gronkowskog, Antonija Browna ili Leonarda Fournettea, koji su ocijenili kako je Tampa sada legitimni kandidat za naslov. U ligaškom dijelu sezone Bucsi su ostvarili omjer 11-5, što nije bilo dovoljno za osvajanje divizije Jug Nacionalne konferencije, bolji su sa 12-4 bili New Orleans Saintsi, pa je Tampa svoj hod kroz doigravanje morala proći na gostovanjima. Pobjedama 31-23 protiv Washingtona, 30-20 protiv New Orleansa te 31-26 protiv Green Baya Tampa je stigla do "Super Bowla" postavši tako prva momčad koja je do finala stigla s tri gostujuće pobjede nakon Green Bay Packersa prije 10 godina. Tom serijom pobjeda Tampa je postala prva momčad koja će zaigrati "Super Bowl" na vlastitom stadionu.

"Stvarno je sjajno moći trenirati na vlastitom igralištu, biti u vlastitoj svlačionici i držati se svoje svakodnevne rutine uoči ovako važne utakmice", kazao je Brady u najavi dvoboja, a s njim se složio i trener Tampe Bruce Arians.

"U normalnim okolnostima, skočiš u avion, treniraš na terenima neke druge momčadi ili čak na nekom sveučilišnom igralištu. Ovakva priprema nam je bila jako važna", kazao je Arians koji je bio dio stručnog stožera Pittsburgh Steelersa kada su oni igrali finala 2006. i 2009.

Osim što bi Brady još "pojačao" svoj rekord kao najstariji "quarterback" s naslovom prvaka, kojega je postavio prije dvije godine, Arians bi u slučaju pobjede Tampe u nedjelju postao najstariji glavni trener s naslovom u dobi od 68 godina, čime bi nadmašio aktualnog rekordera, trenera Patriotsa Billa Belichicka koji je prije dvije godine osvojio naslov u dobi od 66 godina.

"Još uvijek ne mislim gledati u retrovizor, još uvijek gledam prema naprijed. Nadam se kako ću na tom putu imati i Lombardi trofej", izjavio je Arians upitan o svojim godinama.

Brady, pak, usprkos svojim poodmaklim godinama za profesionalnog sportaša, nema namjeru tako skoro okončati karijeru. Još prije nekoliko godina izjavio je kako bi želio igrati do svoje 45. godine, a nakon ove odlične smatra kako bi mogao igrati i dulje.

"Sve je moguće. Uvijek se smatralo kako s godinama postajemo bolji. I ne govorim to samo zbog 40 dodavanja za 'touchdown' koja sam imao, već stoga što se uvijek motiviram time da budem najbolji što mogu. Sljedeće bih godine mogao igrati i bolje no ove jer ću se bolje pripremiti, a mentalno sam u boljem stanju sada nego lani. Želio bih igrati što dulje, sve dok ne postanem loš", kazao je Brady.

Brady je ove sezone mogao uživati i stoga što je mogao surađivati s vrhunskim mladim hvatačima Mikeom Evansom i Chrisom Godwinom koji će biti glavne uzdanice Buccaneersa i u nedjelju.

Mahomes je u svojoj prvoj "pravoj" NFL sezoni prije dvije godine osvojio naslov za najkorisnijeg igrača lige, no u doigravanju je u finalu Američke konferencije izgubio upravo od Bradyja i njegovih Patriotsa sa 31-37. Prošle sezone Mahomes nije bio dobar kao godinu prije, ali je odigrao odlično doigravanje te je u finalu predvodio svoje Chiefse koji su preokretom u posljednjoj četvrtini zaostatak 10-20 pretvorili u pobjedu 31-20 protiv San Francisco 49-ersa. U nedjelju će Chiefsi imati priliku postati prva momčad koja će obraniti naslov nakon čak 16 godina kada je to uspjelo – Bradyju s Patriotsima. U "Super Bowl" eri samo se osam puta dogodilo da neka momčad obrani naslov.

"Najponosniji sam što se nitko u ovoj momčadi nije zadovoljio jednim naslovom. Svi žele postati bolji iz dana u dan, a to dolazi iz načina na koji s nama radi trener Reid koji traži od nas da svaki dan budemo jedan posto bolji. Zato imamo priliku osvojiti još jedan naslov, a to što imamo priliku obraniti naslov i usto za protivnika imati najboljeg ikada, nešto je posebno zbog čega sam jako uzbuđen", rekao je Mahomes.

Kansas City kao prvi nositelj Američke konferencije bio je slobodan u prvom krugu doigravanja, a zatim je imao prednost domaćeg terena u svoja dva susreta do "Super Bowla" u kojima je nadigrao Cleveland Brownse s 22-17 i Buffalo Billse s 38-24.

Zbog svojih fantastičnih igara od samog ulaska u ligu – dosad je ostvario omjer pobjeda i poraza 44-9, uz mogućnost da bude najbolji u najvažnijim trenucima, Mahomesa mnogi smatraju najozbiljnijim kandidatom koji bi jednog dana mogao ugroziti Bradyjev status najvećeg svih vremena. To misli i sam Brady.

"Kada gledam Patricka, vidim nekoga kome ni jedan trenutak u utakmici nije prevelik. Riječ je o velikom igraču, znam da je još na početku karijere, ali što će sve u njoj ostvariti, ovisi samo o njemu".

Mahomes ne gleda toliko daleko u budućnost. Upitan smatra li da može ugroziti Bradyjev rekord od šest osvojenih naslova prvaka, Mahomes je odgovorio:

"Ne gledam tako daleko u budućnost. Trenutačno sam fokusiran samo na sljedeću utakmicu, ali ako završim karijeru s mnogo prstenova prvaka – bit ću sretan".

Osim što je on sam iznimno talentiran, Mahomes je sretan što može surađivati s velikim trenerom i pedagogom Andyjem Reidom (62), iznimnim napadačkim stručnjakom koji je prošle sezone napokon skinuo stigmu trenera koji nije pobjednik.

"Ja sam ovdje u ulozi učitelja, učim ljude, kako o igri na terenu tako i o ponašanju izvan njega. Učim ih kako da postanu bolji igrači, muževi, roditelji. Ako nekome kažete istinu, onda komunikacija postaje važna. Treba samo ostati iskren i realan. Takav sam s Patrickom, znam da želi postati velikan, najbolji, a takvi igrači uvijek žele još nešto naučiti. Zato mu i pristupam na takav način", izjavio je Reid.

Uz Mahomesa, Chiefsi u svom napadu imaju još dvojicu fenomenalnih igrača, "tight enda" Travisa Kelcea koji je ove sezone osvojio 1416 jardi hvatanjem što je novi rekord lige za njegovu poziciju te nevjerojatno brzog hvatača Tyreeka Hilla koji je osvojio 1558 jardi uz 15 postignutih polaganja u sezoni. Kelce i Hill briljirali su i u konferencijskom finalu prije dva tjedna kada su osvojili čak 290 jardi (Kelce 118, Hill 172).

Iako su i jednoj i drugoj momčadi napadi jači dio momčadi, ne treba zanemariti ni obranu. Poglavito je dobra bila ona Tampina u kojoj se ističu Jason Pierre-Paul, Devin White i Antoine Winfield, dok obranu Chiefsa drže Tyrann Mathieu, Daniel Sorensen i Chris Jones.

Uoči dvoboja u ulozi blagog favorita ipak su Chiefsi, dijelom i zbog toga što su u međusobnom susretu ovih suparnika igranom također u Tami krajem studenoga bili uspješniji s 27-24. No, konačni rezultat vara jer su Chiefsi vodili i sa 17-0 te 27-10, a Bucsi su u završnici uspjeli tek ublažiti poraz. (Vecernji.hr, Hina)

Ključne riječi

Komentara 37

Avatar dzambo
dzambo
08:17 08.02.2021.

Nek neko nadje mi IJEDNOG do sad igraca sa 43 god. da je dosao u jedan od najgorih klubova po rezultatima i da ga je doveo do finala sa cak 3 gostujuce pobijede i konacno u finalu dobro jednu ekipu koja u zadnje 3 god. sto znaci vise od 50 tekmi NIKAD nije zavrsila tekmu a da nije imala touchdown,i ekipu koja je u samom vrhu bila po prosjeku postignutih poena...i na to sve dosao je u ekipu gdje skoro nije bilo nikakvih priprema ozbiljnih zbog ovog virusa i doci iz jedne sredine gdje je igra 20 god. sa vec upoznatim sistemom i uigranim i da je dosao u nepoznatu sredinu i nepoznatim igracima mu vecinom...koliko se sjecam ni Jordan sa svoje 43 god. bija je u penziji, nijedan hokejaski igrac,nijedan nogometas Europe,nijedan tenisac,nijen igrac bajzbola NIJE napravio nesto kao Tom Brady....a iduce god. on ce biti 44 god. i naravno ''nastavlja'' dalje igrat....to bi bilo slicno da je jedan Jordan dosao u najlosiji kosarkaski klub sa svoje 43 god. u nepoznatu sredinu i bez ozbiljnih priprema sa tom ekipom osvio titulu prvaka NBA...on je prestao igrat jos davno a vratio se da igra za Washington poslije i opet mladji od Bradija i sta bi...ruke nisu vise bile precizne ,spor je bija a sto je prekida jos '98 to je do njega i na kraju Tom Brady sad ima SAM SAMCAT VISDE titula prvaka NFL-nego kompletni timovi koji su prije osvajali tu titulu..N.England 6,Pitsburg 6,San Francico,5,Dalas 5....a to NEMA jos niko a niti ce u iducih 100 god. da jedan igrac A NE ekipa toliko osvoi titula....

Avatar dzambo
dzambo
04:24 08.02.2021.

Nikad od postanka Americkog Nogometa nije neko dosao sa svoje 43 god. starosti u najgori klub po predhodnim rezultatima iz zadnjih 10-tag god. i iz prve osvoio naslov prvaka sa njima....i jos sve na to savladao je u Finalu branioca titule od predhodne god, i dobio ih sa dvo cifrenom razlikom i da nisu postigli niti jedan touchdown....e to se Kanzas Citiju sa ovom Mahomeson nikad jos nije dogodilo...ekipa koja je po prosijeku u zadnje 3-4 god. zaredom postizala po prosjeku vise od 30 poena na svakoj tekmi veceras su ostali samo na 9....to ti dodje kao da je Ronaldo dosao u jedan Shefild United i iz prve najlosij klub u Premijer ligi i da postane prvak sa njima iz prve sezone po dolasku...

DU
Deleted user
08:50 08.02.2021.

sport na koji se vlaze iskljucivo ameri i jos pokoji lik koji u zivotu nije sporta vidio osim na televiziji, kakav glupavi show namijenjen marketingu - da je njima do sporta igrali bi rugby

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije