Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Prvi bodovi za Rijeku protiv Osijeka: Kekov džoker za pobjedu

Prvi bodovi za Rijeku protiv Osijeka: Kekov džoker za pobjedu
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
21.04.2018. u 20:51

Rijeka je napokon dočekala pobjedu protiv Osijeka ove sezone. Nakon tri uzastopna poraza protiv Zekićeve momčad, Kekovi izabranici danas su teškom mukom slavili s minimalnih 1:0 u 31. kolu HNL-a.

Malo smo toga vidjeli u prvih 45 minuta, no zato je nastavak ponudio puno sadržajniji nogomet.

Prvi su zaprijetili gosti u 50. minuti kada udarac Lope sa šest, sedam metara iskosa odlazi pokraj gola. Odgovorila je Rijeka preko Acostyja kojem je sjajno skinuo Malenica.

Uslijedile su dvije sjajne prilike Rijeke, u 67. nemoguće je sa šest, sedam metara promašio Pavičić, da bi šest minuta kasnije Gorgon glavom neometan pucao preko gola. U 74. minuti Osijek je ostao s igračem manje nakon što je Marić laktom u glavu pogodio Župarića.

Rijeka je do pobjede stigla u 88. minuti kada je Malenici ispala lopta nakon udarca Kvržića, u blizini se našao Puljić koji poklon koristi i zabija za 1:0.

Rijeka ima 60 bodova, šest manje od Dinama, jedan manje od Hajduka, ali i utakmicu više, Osijek je četvrti s 52 boda.

Komentara 2

KA
kanđija
21:17 21.04.2018.

Koja razlika suđenja u odnosu na Osijek protiv Dinama - Bebeka i danas- Fran Jović. Bebek je svaki puta kada su Osijekovi igrači padali dozvoljavao ulazak doktora. U Rijeci sudac tjerao igrače da skakuču na jednoj nozi i idu vann tražiti pomoć a onda ih nije pustio po minutu u igru. Poslije svakog prekršaja za Osijek po dva igrača Rijeka idu na suca i obavezno Bradarić i protestiraju i tako stalno. Očito sve dogovoreno s Kekom jer to je dio taktike Kriterij kartona. Čolak iz Rijeke razbije nos Jamboru ne dobije ni žuti , a Marić za ono dodirivanje drugi žuti, isključujući crveni. I onda na kraju utakmice Zekić ide do suca .... pa Zekiću nije ti Rujevica Maksimir da možete kako hoćete.

Avatar rubinet
rubinet
18:32 21.04.2018.

ne može

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije