Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB U NYONU

Osijek u Moldaviju, pa im prijeti Rangers! Hajduk u Finsku ili Bugarsku

Osijek - Hajduk
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
20.06.2018.
u 15:12

Ukoliko prođu Moldavce, Osijek će na škotski Rangers ili makedonski Shkupi.

Hrvatski predstavnici u Europskoj ligi, Hajduk i Osijek, danas su u Nyonu saznali protivnike.

Osječani kreću od prvog pretkola, a protivnik će im biti Petrocud iz Moldavije. Osječani su u prvoj utakmici 12 . srpnja biti gosti, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Gradskom vrtu. 

- Nisam baš najsretniji ovakvim ždrijebom. Petrocub je usko povezan sa Šerifom koji je tamošnja nogometna institucija i ima više njegovih igrača kod sebe na posudbi. I trener Lilian Popescu je bio za kormilom Sheriffa i to baš nakon moga odlaska. Znam da prakticira čvrsti blok s petoricom igrača odostraga, sigurno je da to neće biti lako probiti. Uostalom, oni su u punom natjecateljskom ritmu, odigrali su već 11 prvenstvenih kola ove sezone, a nedavno su pobijedili i vodeći Šerif na svom terenu - rekao je trener Osijeka Zoran Zekić.

Ukoliko prođu Moldavce, Osijek će na škotski Rangers ili makedonski Shkupi.

Hajduk se natjecanju priključuje u drugom pretkolu, a njih čeka pobjednik između finskog Ilves Temperea i Slavije iz Sofije

Prve utakmice drugog pretkola na rasporedu su 26. srpnja, a uzvrat je tjedan dana kasnije. 


 

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
12:34 20.06.2018.

naprijed Osiječe!

UM
umpahpah
15:24 20.06.2018.

Bjelosvjetska urota protiv Ajduka, Mamic namjestio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije