Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emisija VL-a

Ne trebamo gledati Švedsku, idemo na glavu protiv Francuza!

Ivan Halar
Foto: vl
1/10
24.01.2018.
u 18:26

Emisiju iz Arena centra uživo gledajte na Facebook stranici Večernjeg lista i na našem portalu.

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras s Francuskom igra ključnu utakmicu za plasman u polufinale Europskog prvenstva, a taj susret najavio 23-godišnji hrvatski reprezentativac i igrač PPD Zagreba Josip Božić Pavletić.

Božić Pavletić bio je jedan od ključnih igrača kadetske hrvatske reprezentacije koja je na SP u Mađarskoj 2013. godine osvojila srebrnu medalju. Taj perspektivni rukometaš danas je čitateljima Večernjeg lista približio svoja rukometna razmišljanja.

Emisiju iz Arena centra uživo gledajte na Facebook stranici Večernjeg lista i na našem portalu.

- U današnjem rukometu vratar je 50 posto ekipe. Ako on ne brani dobro, onda ti možeš igrat obranu kakvu god želiš. Ali vjerujem da će Stivi i Alilović biti na razini, rekao je Božić Pavletić.

O izborniku Červaru?

Ivan Halar
1/10

 - Lino Červar traži puno, želi da sve bude savršeno. Gleda svaki detalj, što je jako dobro.

- Dobro je što igraju prije nas. Ali mi u svakom slučaju moramo ići na glavu protiv Francuske. Norveška je odlična, kao i Švedska, ali vjerujem da Norvežani mogu do pobjede. A što se naše utakmice tiče, imam baš neki osjećaj da bismo ih mogli pobijediti. Imaju vrhunsku obranu, to im je Dinart dodatno učvrstio. Ali možemo do pobjede.

Što je još rekao Božić Pavletić pogledajte u videu...

Komentara 2

DU
Deleted user
18:19 24.01.2018.

Ajmo decki, ovo je malo finale.....

BL
bljak007
18:07 24.01.2018.

Pomirimo se sa činjenicom da će nas francuzi pojesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije