Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
34. kolo HNL-a

Dinamo vodio 2:0 protiv Istre pa strepio do posljednje sekunde!

Dinamo vodio 2:0 protiv Istre pa strepio do posljednje sekunde!
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
17.05.2017. u 20:00

Dinamo je u 34. kolu HNL-a na Maksimiru svladao Istru s 2:1 i tako došao na dva boda zaostatka za vodećom Rijekom koja kasnije igra sa Slaven Belupom.

Modri su na poluvremenu vodili 2:0, dominirali većim dijelom nastavka i činilo se da će to biti lagana pobjeda. No, u 85. minuti Prelčec je smanjio da bi Paracki u 89. bio u odličnoj prilici, no glavom je tukao pored gola. Modri su do kraja utakmice strepili, no uspjeli su slaviti pa prvenstvo još nije odlučeno.

A susret je počeo vrlo neobično. Igrači Istre uoči utakmice stali su uz klupu i okrenuli leđa treneru Mariju Totu. Bio je to simboličan potez kojim su mu željeli pokazati da ga više ne žele jer je mijenjao stavove nakon razgovora s čelnicima kluba.

1/16

U prvom poluvremenu gledali smo puno bolji Dinamo. Prvo je u 14. minuti zabio Antolić koji je danas odigrao vrlo dobru utakmicu. Dinamov kapetan bio je asistent Hodžiću koji je u 27. minuti povisio na 2:0. Dinamovom napadaču bio je to 15. gol ove sezone i trenutno je prvi strijelac HNL-a.

Dinamo nakon ovoga susreta ima 80 bodova, dva manje od Rijeke koja ima utakmicu manje. Modri u idućem kolu gostuje kod Osijeka, a Rijeka će ugostiti Cibaliju.

Komentara 1

LU
lukivoda
00:51 18.05.2017.

piši briši ali znaj uskoro bu vam bio kraj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije