Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno na Maksimiru

Nesvakidašnjim činom pokazali treneru što misle o njemu

Foto: Twitter
17.05.2017.
u 18:56

Igrači Istre ovim su činom željeli još jednom pokazati da ne žele nastaviti suradnju s trenerom Totom

Gledatelji utakmice između Dinama i Istre na Maksimiru vidjeli su nesvakidašnji događaj. Naime, igrači gostujuće momčadi uoči početka susreta okupili su se ispred klupe te okrenuli leđa svom treneru Mariju Totu koji je sve mirno promatrao.

Tim su mu činom željeli još jednom pokazati da ne žele nastaviti suradnju s njim, što su već prije nekoliko dana obznanili i predsjedniku kluba Michaelu Gloveru kada su mu predali potpise svih igrača koji su tražili Totovu smjenu.

Što se zapravo dogodilo? Nakon što je Istra osigurala ostanak u ligi, čelnici kluba od Tota su tražili da češće koristi mlađe igrače, što se samom treneru nije baš svidjelo pa je navodno igračima rekao da će otići iz kluba. No, nakon razgovora s Gloverom Tot se predomislio i poslušao što se od njega traži, a to, pak, igračima nije 'sjelo' i okrenuli su se protiv njega. Prekipjelo je iskusnom golmanu Vanji Iveši koji se posvađao s predsjednikom Michaelom Gloverom, a klub ga je suspendirao.

U Zagrebu su igrači krenuli bez trenera, ali onda je Glover naredio Totu da i on mora doći. Međutim, igrači ga nisu slušali i ignorirali su ga pa je tako kapetan Goran Roce na zagrijavanju okupio igrače i davao im upute, a kao što smo već na početku napisali, neposredno prije prvog sučevog zvižduka i doslovno su mu okrenuli leđa.


 

Komentara 3

HR
Hrabraja
21:55 17.05.2017.

Sramota, sve igrace sterati na burzu i igrati s juniorima do kraja

TW
TWITOIST
21:56 17.05.2017.

Sudac je trebao svima dodjeliti ''kolektivni'' zuti karton zbog nesportskog ponasanja na terenu,zna se gdje je mjesto za rjesavanje ovakvih problema.

KT
Kolo_Tg
19:13 17.05.2017.

Dok je hnl-a kome treba cirkus?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije