Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispao i Slaven Belupo

Dinamo uz 1:0 zaključio popis putnika u poluzavršnicu

Dinamo uz 1:0 zaključio popis putnika u poluzavršnicu
Foto: Marko Prpić/Pixsell
05.12.2018. u 21:28

Nogometaši Dinama posljednji su sudionik polufinala Hrvatskog kupa nakon što su u četvrtfinalu na stadionu Maksimir pred dvije tisuće gledatelja pobijedili Slaven Belupo s 1:0 (1:0). Pogodak odluke zabio je Mislav Oršić u 23. minuti.

Prvu veliku priliku na utakmici Dinamo je imao u 20. minuti, kada nakon ubačaja Hajrovića Gavranović nije uspio zabiti. Slaven Belupo je spasio vratar Filipović. No tri minute kasnije modri su ipak poveli. Nakon ubacivanja Stojanovića lopta se odbila od vratnice, a Oršić je mirno pospremio loptu u praznu mrežu. 

Najbolju priliku Slaven Belupo je imao u 50. minuti kada je Mateus pucao s desne strane, ali je lopta otišla pokraj vrata. Gosti su odličnu priliku imali i u 82. minuti kada se Theophile poskliznuo i izgubio loptu u kaznenom prostoru, ali je stvar spasio Livaković.

Dinamo je pobjedu mogao potvrditi u sudačkoj nadoknadi kada se Olmo našao ispred Filipovića, no vratar gostujuće momčadi je sjajno reagirao.

U ranije odigranom susretu Osijek je na stadionu Gradski vrt pobijedio Hajduk s 2:1. U utorak su polufinale Kupa osigurali Inter i Rijeka. Inter je kod kuće svladao Vinogradar 3:0, a Rijeka je u Zagrebu svladala s 2:1 Lokomotivu.

Polufinale je na rasporedu 24. travnja, a finale je 31. svibnja.

Komentara 13

JM
ja-ma
20:18 05.12.2018.

Ajme...Pejin! Taj redovito okrade Dinamo,a vidim da je već počeo.Poništen gol,nema penala...Izdržite dečki!!!

ST
stefj
20:22 05.12.2018.

Dinamo puno bolji, a sudac kroji utakmicu...

MA
Marsijanac
20:24 05.12.2018.

Sranje od sudca. U 36 minuti ponistio je regularan pogodak Gavranovica zbog toboznjeg zaledja. U 39 minuti nije dosudio cisti jedanajsterac za Dinamo kad je Belupov igrac igrao u sesnaestercu potpuno ispruzenom rukom. Takvom sudjenju se mora stati na kraj. Sudac u Osijeku je ostetio Osijek za 2 pogodka. Prije toga sudjenje Lokomotiva-Rijeka je bilo lose.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije