Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA GOLA ČOLAKA

Rijeka nakon preokreta svladala Osijek i nastavila pobjednički niz

Osijek - Rijeka
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
01.12.2018.
u 16:53

U derbiju na Gradskom vrtu Rijeka je nastavila s nizom pobjeda i slavila preokretom zahvaljujući dvostrukom strijelcu Antoniu Mirku Čolaku.

U derbi-susretu 16. kola Prve HNL u Osijeku su nogometaši Rijeke svladali Osijek s 2-1 (1-1) i probili se na treće mjesto. 

U derbiju na Gradskom vrtu Rijeka je nastavila s nizom pobjeda i slavila preokretom zahvaljujući dvostrukom strijelcu Antoniu Mirku Čolaku. 

Osječani su do vodstva stigli već u 8. minuti kada je branič gostiju Mamić doslovce poklonio loptu Petru Šorši koji potom lako pogađa mrežu nemoćnog Sluge. Rijeka je u nastavku imala tri ogromne prilike za poravnanje, no svaki put je osječki vratar Malenica sjajno reagirao. Rijeka je ipak izjednačila u 43. minuti kada je Antonio Mirko Čolak glavom pogodio sami kut mreže domaćina. 

U 54. minuti Rijeka vodi, a strijelac je ponovno Čolak, koji se najbolje snašao u gužvi i postigao osmi gol sezone. Samo dvije minute kasnije Heber je mogao poptuno šokirati domaćine, ali njegov udarac prema praznim vratima zaustavlja Guti. U 88. minuti napadač Osijeka Mirko Marić pucao je prema praznom golu, ali je u zadnji trenutak Riječane spasio Lončar. 

Vodi Dinamo s 36 bodova, Lokomotiva i Rijeka imaju po 30, a Osijek 28 bodova. 

Susret se igrao na stadionu Gradski vrt, a sudio je pred 1200 gledatelja Zebec iz Cestice.

Strijelci: 1-0 Šorša (8), 1-1 Čolak (43), 1-2 Čolak (54).

Rezultati by SofaScore

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar mlijeko
mlijeko
18:06 01.12.2018.

Igrači Osijeka su očito već otišli na zimsku pauzu...

DU
Deleted user
18:16 01.12.2018.

Jednom će i u Reki zaigrat bar jedan njihov mladac iz omladinskog pogona 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije