Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26. kolo HNL-a

Dinamo bez suspendiranog Bjelice pobijedio Istru

Dinamo bez suspendiranog Bjelice pobijedio Istru
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
08.03.2020. u 17:00

Plavi su stigli do 21. prvenstvene pobjede ove sezone. U 26. kolu Prve HNL nogometaši Dinama pobijedili su Istru s 2:0 (Dilaver i Majer). Trener Nenad Bjelica zbog suspenzije nije bio na klupi zagrebačke momčadi.

Bjelica je suspendiran mjesec dana zbog incidenta na utakmici 22. kola Osijek - Dinamo. Trener plavih je bio isključen, a te je potom psovao suca.

>> Pogledajte video: BBB dobili bitku, na Valenentinovo vraćeno ime Dinamo

Dinamo je rano stigao do vodstva. U 2. minuti Dilaver je nakon ubačaja Kadziora u padu glavom pogodio za 1:0. Istra je uzvratila poluprilikom Fintića.

U 35. minuti Nikola Moro je opalio je bombu s 30-ak metara, ali je njegov udarac zaustavio vratar Duka. U završnici prvog poluvremena nekoliko puta zaprijetio je Oršić, ali je čuvar mreže gostujuće momčadi svaki put zaustavio njegove pokušaje.

U 52. minuti Oršić je briljantno prošao po lijevoj strani i ubacio u šesnaesterac gdje su bila čak trojica plavih, no spetljali su se. Pokušao je Majer iz okreta, ali je njegov udarac otišao iznad vrata.

Istra se potom oslobodila pritiska i dvaput je zaprijetila, prilike su imali Delić (55.) i Lončar (57.).

U 70. minuti Majer je zabio za 2:0. Petković je dobio loptu na 20-ak metara od vrata gostujuće momčadi, u šumi nogu lopta se odbila do Majera koji je s nekoliko metara zatresao Istrinu mrežu.

Dinamo vodi sa 65 bodova, ispred Hajduka (45) i Rijeke (45). U 17.30 sati u Jadranskom derbiju na Rujevici igraju Rijeka i Hajduk.

Komentara 2

IL
ilijan1a
17:45 08.03.2020.

Bravo dinamo!

DU
Deleted user
19:12 08.03.2020.

Volim te Dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije