Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIČNO

Užas u Italiji: Nogometaš nasmrt izbo majku i sestru!

Foto: Printcreen Youtube
12.07.2017.
u 21:13

- Sjećam ga se, trenirao je s prvom momčadi i nekoliko je puta sjedio na klupi na utakmicama Serie A. Bio je jako tih. Ako je istina da je to napravio, ne mogu shvatiti što mu je bilo u glavi - rekao je Roberto Donadoni

Užas u Italiji, bivši nogometaš Parme Solomon Nyantakyi (21) nasmrt je izbo vlastitu majku (43) i sestru (11). Njihova beživotna tijela u utorak navečer u Parmi je pronašao Gančev brat koji je obavijestio policiju. Policija je ubojicu uhvatila u Milanu nakon čega je priznao zločin.

Nyantakyi je bio jedan od najtalentiranijih igrača Parme u kojoj ga je vodio nekadašnji talijanski izbornik Roberto Donadoni. No, klub je bankrotirao pa je mladi Ganac karijeru nastavio u talijanskim niželigašima. Strani mediji navode da se spetljao s kriminalcima nakon čega je propala njegova nogometna karijera.

- Sjećam ga se, trenirao je s prvom momčadi i nekoliko je puta sjedio na klupi na utakmicama Serie A. Bio je jako tih. Ako je istina da je to napravio, ne mogu shvatiti što mu je bilo u glavi - rekao je Donadoni, dok je nekadašnji napadač i trener mlađih kategorija Parme Cristiano Lucarelli izjavio:

- Šokiran sam. Bio je jako pristojan. Po njegovom ponašanju se vidjelo da ima problema, ali nikada nije viknuo ili se svađao s bilo kim. Znam da je bolovao od depresije. Rekao mi je da mu nedostaju obitelj, prijatelji i kuća.

Komentara 1

NI
Nikomah95
22:05 12.07.2017.

Čudna li čuda! Spetljao se s kriminalcima? A što bi drugo mogao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije