Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
taktičke promjene

Uz Vukušića, u vrhu napada igrat će Ibričić

Senijad Ibričić (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
03.11.2010.
u 11:24

Nema Goran Vučević puno vremena, kako nam je rekao, neće biti ni velikih promjena u Hajdukovoj igri

Izvjesno je da će Vučević Senijada Ibričića, koji u posljednje vrijeme nije u formi, postaviti u vrh napada, pridružiti ga Anti Vukušiću. Vučevićeva je teorija da je Ibričić najopasniji kada je blizu suparničkih vrata.

Inače, na Hajdukovu portalu pojavila se informacija da će Vučević ostati na klupi do kraja jesenskog dijela sezone.

– Moj se dogovor sa Željkom Kerumom zna, nema promjena – kazao je Vučević, koji se s Kerumom dogovorio o vođenju dvije, maksimalno tri utakmice.

Usput, na portalu se kaže da je poželjno da novi trener bude stranac. Što je suprotno želji Keruma, koji je kazao da kod nas ima dosta nezaposlenih. Vrlo je znakovit Hajdukov portal.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Idler 3
Idler 3
13:53 03.11.2010.

Janez...eto, konačno si priznal i to >:-))

OB
-obrisani-
12:47 03.11.2010.

Uz Vukušića, u vrhu napada igrat će Ibričić jer Ahmad Sharbini nije dovoljno brz, savremen i pokretljiv što je ustvrdio trener Špaco Poklepović kojega su dosta brzo, savremeno i pokretljivo smenili..

OB
-obrisani-
13:36 03.11.2010.

03.11.2010. u 13:34h Idler 3 je napisao/la: Janez....a Ibro ti zemljak pa ti nekak srcu drago >:-)) Pa kako nije. Ibro je moj zemljak poput tebe osim što je on bolji nogometaš i bolji i pametniji ljudina od tebe..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije