Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRAVKA Rukometašice Podravka Vegete u 1. kolu nastavka Lige prvakinja dočekuju Hypo

Uz pomoć navijača do nove europske pobjede

04.02.2009.
u 09:04

Nakon dugih deset godina rukometašice Podravke Vegete ponovno su među osam najboljih europskih ekipa. U prvom kolu nastavka Lige prvakinja Koprivničanke će u subotu (15.15 sati) ugostiti igračice bečkog Hypa.

Veliki respekt
Pomoćni trener kokica Mato Matijević s velikim respektom gleda prema ogledu sa starim rivalom iz devedesetih godina.

- Više nema laka protivnika. Čeka nas jako zahtjevan susret, ali na domaćem terenu uvijek idemo na pobjedu. Hypo je vrhunska ekipa, institucija koja u svome radu nema velikih oscilacija i uvijek je pri vrhu Lige prvakinja. Nastojat ćemo demontirati njihov nespecifičan sustav igre kojem poseban ton daju korejske igračice. Najčešće igraju 4-2 ili 3-3 obranu, formaciju koja ne dopušta da se na lak način približi golu i dođe u poziciju za realizaciju. Isto tako, takav sustav nudi puno rješenja i mnogo slobodnog prostora, pa ćemo pokušati uvjeriti svoje igračice da to na kvalitetan način nastoje iskoristiti i da utakmicu uspješno privedu kraju. Bez golema zalaganja, agresivnosti, velika želje, dominacije i utrke nećemo moći ostvariti pobjedu - smatra Matijević i dodaje da puno očekuje od krilnih pozicija i vanjskih igračica koje su trenutačno u dobroj formi.

Svitlana Pasičnik bila je oprezna u najavi utakmice.

- Neću ništa obećavati, grupa nije laka, ali borit ćemo se, pa neka pobijedi bolji - kratka je popularna Cvita.

Navijači – osmi igrač
Prema najavama, koprivnička dvorana bit će ispunjena do posljednjega mjesta. Makedonska reprezentativka očekuje veliku pomoć vjernih navijača.

- Pozivam Koprivničance da nam budu osmi igrač. Svojim navijanjem neka nas vode do još jedne sjajne europske pobjede. Imamo veliku šansu - zaključila je Natalija Todorovska.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije