Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Mavrović

'Uz deset dana priprema mogao bi se boriti protiv Tysona ili Holyfielda'

Željko Mavrović
Foto: Screenshot
1/5
19.05.2020.
u 08:18

Oni koji nisu baš najbistriji očekuju njihovu borbu kao nekada, no oni koji su svjesni situacije su samo zainteresirani koliko taj dvojac velikana sada, kad su u 50-im godinama života, može dati - kaže Mavrović

Slavni hrvatski boksač Željko Mavrović u razgovoru za Sport Klub komentirao je govorkanja o novoj borbi Mikea Tysona i Evandera Holyfielda.

Naime, Iron Mike je nedavno objavio snimke s treninga te najavio da se nakon 15 godina vraća u ring, a sudjelovao bi u humanitarnim akcijama.

>> Pogledajte razgovor sa Željkom Mavrovićem na Večernji TV-u

Odmah se javilo nekoliko kandidata koji bi rado odmjerili snage s Tysonom, a među njima i Mikeov veliki suparnik Evander Holyfield.

Legendarni boksač je u podcastu "The 3 Point Conversation" izjavio kako je njihov treći međusobni okršaj moguć.

- Naši timovi razgovaraju, još nismo došli do dogovora, ali na tome se radi izjavio je Holyfield.

Željko Mavrović oduševljen je tom idejom.

- Sigurno je da ni jedan od ta dva hrabra čovjeka ne može pružiti svoj maksimum i ne može pružiti ono na što su nas navikli kad su bili na svom vrhuncu, a što će možda ljudi od njih očekivati dođe li do te borbe - rekao je Mavrović i dodao:

- Ljudima je dosadio današnji boks u kojem su boksači mnogo rezerviraniji no prije, boksa se sporijim ritmom s puno taktike, tako da ne čudi da je nastala opća euforija na sam spomen ove borbe, jer Tyson i Holyfield podsjećaju na neka druga vremena, na vremena kad je boks bio mnogo zanimljiviji i eksplozivniji. 

Što nam u eventualnoj borbi ova dva legendarna boksača mogu pokazati?

- Oni koji nisu baš najbistriji očekuju njihovu borbu kao nekada, no oni koji su svjesni situacije su samo zainteresirani koliko taj dvojac velikana sada, kad su u 50-im godinama života, može dati. Stoga smatram da, osim u slučaju nekog velikog sramoćenja, njihov ugled ostaje netaknut - rekao je Mavrović

A mogao bi li Željko ući u ring protiv Tysona ili Holyfielda? 

- Što se tiče boksačke spreme, neću biti skroman. Dajte mi deset dana priprema i mogu u ring s obojicom. Jesu legende, ali su i stariji od mene, a smatram da mi je tijelo u dobroj formi - zaključio je Željko Mavrović.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar majkuvam
majkuvam
11:28 19.05.2020.

A tko tebe ikad spominje u istoj rečenici sa Tysonom i Holyfieldom?

FA
fajlpz
09:20 19.05.2020.

Nije mu baš najbolje

DU
Deleted user
08:59 19.05.2020.

Baš bi volio vidjeti kako Tyson odrađuje lagani trening (što ovaj zove meč)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije