Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ultimate Fighter

Uvjerljiva pobjeda seks bombe u kavezu: Pokazat ću najsiroviju stranu!

Rachael Ostovich
Foto: Instagram
1/3
20.10.2017.
u 08:45

Nikad nisam razmišljala o modelingu, ali ni MMA nije bio u prvim planovima. No, drago mi je da je ovako ispalo, kaže Rachael Ostovich.

Sedma epizoda 26. sezone Ultimate Fightera donijela je prvu borbu Rachael Ostovich, havajske borkinje čiji je nastup muška publika iz očitih razloga s nestrpljenjem očekivala. I ona ih nije razočarala te je pobjedom prekidom završila među osam najboljih.

Epizoda je započela posjetom Dane Whitea Ultimate Fighter kući, u kojoj su borkinje smještene tijekom snimanja showa (drugi video ispod teksta), da im podigne samopouzdanje i još im jednom potvrdi koliko mogu dobiti kvalitetnim predstavama, ali i da sam izjavi koliko je uzbuđen uvođenjem nove divizije koja debitira upravo ovim showom, koji će donijeti i prvu prvakinju do 57 kilograma.

Nakon toga epizoda je posvećena sedmoj borbi prvog kola, u kojoj su se sastale Rachael Ostovich, hrvačica s Havaja i dosadašnja članica Invicta promocije i Melinda Fabian, mađarska borkinja, koja do sada nije imala iskustva na američkom tlu te je zapravo, unatoč zapaženim nastupima i rezultatima u Europi, svima tamo bila nepoznanica.

 

Rachael Ostovich samim ulaskom u show podigla je dosta prašine, prije svega zbog izgleda, no u prvih šest epizoda većinom je bila u pozadini te se nije isticala. Zbog toga je produkcija kvalitetno iskoristila “njenu” epizodu i svi njeni fanovi mogu biti sretni što su je imali priliku još bolje upoznati. A da bi stvar na kraju bila potpuna, Rachael je dominantno slavila u svojoj borbi te se plasirala u četvrtfinale. Tamo je čeka najteži mogući ispit, bivša Invicta prvakinja ove kategorije, Barb Honchak, koja je dominantno došla do pobjede u svojoj prvoj borbi.

Lijepa borkinja s Havaja odmah je bila upitana o tome kako je završila u borilačkom sportu, odnosno o tome jesu li je prijatelji nagovarali da se pokuša baviti modelingom. Čak je i timska kolegica, Maia Stevenson, prokomentirala da izgleda kao model Victoria’s Secreta. Ipak, taj je poziv nikad nije privlačio, što je i potvrdila, ali i dodala nešto o svome karakteru. Inače, Rachael je udana i majka je četverogodišnje djevojčice. 

Rachael Ostovich
1/7

“Nikad nisam razmišljala o modelingu, ali ni MMA nije bio u prvim planovima. No, drago mi je da je ovako ispalo i da se sada nalazim na ovom putu. Oduvijek sam bila prava djevojka koja se tako ponaša, no isto tako sam voljela i stvari kojima se bave dječaci. To je ono što sam ja i kada je vrijeme da se borim, onda ću pokazati svoju najsiroviju stranu. Kada je potrebno srediti se i izgledati lijepo, ponovno ću to biti ja, jednostavno sam takva i imam svoje verzije u obje situacije”, rekla je Rachael, čije fotografije na Instagramu ipak daju do znanja kako voli pozirati i isticati svoju ljepotu.

 

 

Bye weekend🌺✨ #staycation #waikiki #hawaii

Objavu dijeli Rachael Ostovich Berdon (@rachaelostovichberdon)

 

 

TUNE IN NOW! #TUF26 @ufc @foxsports

Objavu dijeli Rachael Ostovich Berdon (@rachaelostovichberdon)

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije