Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Utakmica u Torinu, a ne igra Juve: Klubovi bježe od korone preko granica

Coppa Italia - Semi Final Second Leg - Juventus v Inter Milan
MASSIMO PINCA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
09.02.2021.
u 19:30

Utakmica je premještena jer su španjolske vlasti zabranile ulaske u zemlju iz Velike Britanije osim za osobe koji su državljani Španjolske ili Andore

Prva utakmica šesnaestine finala Europa lige između Manchester Uniteda i Real Sociedada premještena je iz San Sebastiana u Torino zbog ograničenja za putovanja koja su na snazi u Španjolskoj radi spriječavanja širenja COVIDa-19, objavila je u utorak UEFA.

Utakmica će se igrati na stadionu Juventusa 18. veljače u ranije predviđeno vrijeme u 18.55 sati.

Utakmica je premještena jer su španjolske vlasti zabranile ulaske u zemlju iz Velike Britanije osim za osobe koji su državljani Španjolske ili Andore.

Zabrana je produljena u utorak do 2. ožujka čime je ugroženo odigravanje prve utakmice osmine finala Lige prvaka između Atletico Madrida i Chelsea koja se trebala igrati na stadionu Wanda Metropolitano 23. veljače.

Ovo nije prvo premještanje utakmice zbog ograničenja vezanih za COVID-19. UEFA je u nedjelju objavila da će se prva utakmica osmine finala Lige prvaka između RB Liepiziga i Liverpoola igrati u Budimpešti nakon što njemačke vlasti nisu dopustile engleskom klubu ulazak u zemlju zbog COVID-19 protokola.

I Borussia Moenchengladbach također razmatra opcije za prvu utakmicu protiv Manchester Cityja koja je na rasporedu 24. veljače ukoliko se zabrana ulaska stranicama u Njemačku produlji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije