Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEBAKL GOSTIJU

Kao bosi po trnju: Southampton napustio Old Trafford s devet komada u mreži!

Premier League - Manchester United v Southampton
Laurence Griffiths/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
02.02.2021.
u 23:27

United je gotovo čitavu utakmicu imao brojčanu prednost na terenu jer je već u 2. minuti isključen igrač Southamptona Jankewitz

Nogometaši Manchester Uniteda svladali su na Old Traffordu Southampton s čak 9:0 u susretu 22. kola te su se bodovno izjednačili s gradskim suparnikom Manchester Cityjem na vrhu ljestvice engleskog prvenstva.

United je gotovo čitavu utakmicu imao brojčanu prednost na terenu jer je već u 2. minuti isključen igrač Southamptona Jankewitz zbog nesmotrenog ulaska otvorenim đonom na koljeno McTominaya.

Domaći sastav znalački je iskoristio igrača više te s četiri pogotka već u prvom poluvremenu riješio susret. Prvi gol postigao je Wan-Bissaka (18), na 2:0 povisio je Rashford (25), potom je Bednarek (34-ag) zatresao vlastitu mrežu, a na 4:0 povisio je Cavani (39).

Na 5:0 sredinom nastavka postavio je Martial (69), samo dvije minute potom u strijelce se upisao i McTominay (71) te je taj rezultat vrijedio sve do same završnice.

U 85. minuti Bednarek je slučajno u svom kaznenome prostoru zakačio Martiala, a sudac Dean je nakon pregleda snimke dosudio kazneni udarac te isključio i Bednareka.

Bruno Fernandes (87-11m) je s bijele točke pogodio za 7:0 da bi do kraja susreta United s dva igrača više postigao još dva gola preko Martiala (90) i Jamesa (90+3).

Drugopplasirani United sada ima 44 boda iz 22 susreta, dok je City, koji će u srijedu gostovati kod Burnleya, do istog učinka stigao iz 20 susreta.

Southampton je 12. sa 29 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije