Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CORRIERE TORINO

Uspostavljeni su prvi kontakti Tudora i Juventusa. Tvorac šampionskog Napolija dovodi Hrvata

Ligue 1 - Stade Rennes v Olympique de Marseille
STEPHANE MAHE/REUTERS
25.05.2023.
u 11:54

Talijanski mediji pišu kako bi hrvatski stručnjak od ljeta trebao preuzeti slavni klub

Hrvatski trener Igor Tudor mogao bi od iduće sezone sjesti na klupu talijanskog giganta Juventusa čiji sadašnji trener Max Allegri navodno napušta 'staru damu'. Portal Corriere Torino piše da su uspostavljeni prvi kontakti Juventusa i Tudora, Allegri bi mogao dobiti otkaz na kraju sezone jer neće osvojiti niti jedan trofej, a navijači nisu oduševljeni igrom Juvea. 

Tudor je ujedno i želja Cristiana Giuntolija, najvjerojatnije budućeg sportskog direktora Juventusa. Giuntoli je jedan od tvoraca Napolija koji je postao pravi hit i osvojio Serie A ove sezone. 

GALERIJA Igoru Tudoru smiješi se prilika života, preuzima dvostrukog prvaka Europe?

Ligue 1 - Stade Rennes v Olympique de Marseille
1/7

Tudorove ideje i shvaćanje igre podudaraju se s njegovom vizijom što je svakako dodatni argument. Tudor ove sezone sjajno  vodi Marseille i u 46 utakmica ima 27 pobjeda, sedam remija i 12 poraza u svim natjecanjima.

VEZANI ČLANCI:

Bivši vatreni igrao je za Juventus u razdbolju od 1998. do 2006. godine, a u karijeri je  vodio Hajduk, PAOK, Karabukspor, Galatasaray, Udinese te Veronu, dok je od kolovoza 2020. do svibnja 2021. bio pomoćnik Andrei Pirlu upravo u Juventusu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije