Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Copa America

Urugvajci pobijedili Peru, izborili prvi finale nakon 1999. godine

'Uruguay\'s striker Luis Suarez (L) celebrates with striker Diego Forlan after scoring against Mexico during the Group A first round 2010 World Cup football match on June 22, 2010 at Royal Bafokeng st
'GABRIEL BOUYS'
20.07.2011.
u 08:33

Nogometaši Urugvaja prvi su finalisti ovogodišnjeg izdanja Copa Americe nakon što su u polufinalu svladali Peru 2:0

Junak utakmice bio je Liverpoolov napadač Luis Suarez koji je postigao oba pogotka, prvi u 52. minuti, a drugi samo pet minuta kasnije.

Izabranici Oscara Tabareza izborili su u argentinskom gradu La Plati prvi finale Copa Americe nakon 1999. godine, a imaju priliku prvi se put okititi naslovom južnoameričkih prvaka nakon 1995. kada su na domaćem tlu osvojili titulu.

Urugvaj čeka pobjednika noćašnjeg polufinala između Venezuele i Paragvaja.

Ključne riječi

Komentara 2

DH
dalibor.hren
08:52 20.07.2011.

Nadam se da će kreteni s HTV-a prenositi barem finale.

OB
-obrisani-
20:13 20.07.2011.

. u 08:52h dalibor.hren je napisao/la: Nadam se da će k****** s HTV-a prenositi barem finale. >>>>>>>> Sve utakmice Copa America mogao si gledati na internetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije